HomeActualitateDin obișnuință, francezii le-au dat câte 300 de euro...

Din obișnuință, francezii le-au dat câte 300 de euro imigranților și i-au trimis în România!

Criza imigranților arabi dobândește, pe zi ce trece, noi și noi dimensiuni și, speriate că nu vor mai avea unde să-i primească, după ce au primit deja, până acum, milioane de alți arabi, țările occidentale recurg la gesturi ciudate. Astfel, un grup de imigranți ajunși aseară la granițele Franței, au fost opriți, li s-a dat fiecăruia câte 300 de euro și au fost puși într-un avion cu destinația România!

Imigranții au încercat zadarnic să explice că ei nu sunt țigani români, pentru că autoritățile franceze nici n-au stat la discuții: ”Au început să se milogească, într-o franceză stricată, așa cum numai țiganii din România fac. În plus, erau la fel de negricioși și aveau la fel de mulți copii cu ei, deci am presupus, logic, că sunt tot țigani și i-am trimis acasă”, a declarat un vameș francez.

Ajunși la Timișoara, imigranții s-au declarat de-a dreptul îngroziți: ”Când am văzut cum defilează țiganii din clanul Cârpaci prin oraș, cu  jeepuri luxoase și punând manele la maximum, am crezut că ne-am întors iarăși în Statul Islamic, a precizat un refugiat sirian. La voi, e mai rău ca-n Siria, ăia din Statul Islamic măcar te decapitează rapid, dar aici țiganii care terorizează orașul sunt mai sadici, te omoară încet, îți pun manele până începi să-ți dorești tu moartea. În condițiile astea, nu avem încotro, o să forțăm iar granița și o s-o luăm spre nemți, sperăm să nu ne mai confunde și ăia”.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare