DNA, arată-ți vlaga: bagă-i pe toți după Blaga!

de Academia Caţavencu , 28 septembrie 2016
Doi foști colegi de celulă de partid, care ar putea deveni curând viitori colegi, dar doar de celulă.

Ca să nu mai plângă pușcăriabilii gen Dragnea, Oprea, Ghiță, Băsescu sau teoloaga Udrea toată ziulica la televizor că, vezi Doamne, numai pe ei îi saltă potera DNA, în timp ce cu ăia de la PNL n-are nimic, uite că procurorii au făcut un pustiu de bine și l-au băgat puțin în zgardă pe buldogul Blaga, dovedind, încă o dată, că în privința săltatului de corupți sunt, ca tot românul, imparțiali.

Chiar dacă Blaga n-a ajuns încă după gratii, faptul că va fi ținut, deocamdată, la cușcă, sub control judiciar, să vadă procurorii dacă turbează sau nu în 30 de zile, e mare lucru. Dacă nu-l săltau pe Buldog, o mare parte din electoratul liberal iarăși nu s-ar fi dus la vot, auzind că un dubios ca Vasile-Câinele Partidului e pus iarăși pe liste, la Timișoara. Așa, DNA a făcut un mare serviciu PNL-ului, curățând o mare pată de pe obrazul partidului lui Brătianu. Și n-ar trebui să se oprească aici, fiindcă la liberali mai sunt destui dubioși care ar trebui trași pe dreapta și împiedicați să mai candideze, ca să nu strice blazonul PNL. Dacă ei n-au bunul simț să facă un pas înapoi și să renunțe la candidatură, atunci să facă DNA doi pași înainte și să le asigure, la Beciul Domnesc, măcar un mandat de arestare, dacă tot poftesc ei atâta după mandate.

Oricum, merită remarcat faptul că Blaga a găsit, între fălcile alea groase de buldog bine adăpat cu spirtoase, un loc în care i-a crăpat obrazul de rușine, determinându-l să renunțe la candidatură și la funcția de co-președinte al PNL. Ceea ce în tabăra adversă, la PSD, nu se întâmplă: acolo există și pușcăriași cu acte, precum Dragnea, care nici de-ai dracu nu ar demisiona! Dar, dacă pentru ei să fie hoți dovediți e un prilej de mândrie, căci electoratul lor de pomanagii și cretini cu patalama chiar apreciază să fie făcut la buzunare, pentru PNL rămânerea lui Blaga agățat cu labele de butoane ar fi însemnat un dezastru. Electoratul liberal nu se lasă chiar așa ușor dat cu jet cum se lasă electoratul pesedist. Dacă în locul lui Blaga și ai celorlalți corupți din PNL, liberalii vor propune alegătorilor figuri noi, care n-au băgat mâna la banul public, ei au toate șansele să atragă la vot nu doar electoratul lor fidel, ci și mulți nehotărâți.

În plus, dacă, așa cum umblă vorba prin târg, PNL va face o alianță cu USR și vor propune țării ca guvernarea Cioloș să continue, și mai mulți nehotărâți ar putea veni la vot, călăuziți de gândul că un premier ca Dacian Cioloș e oricând de preferat unui pușcăriaș cu suspendare ca Dragnea. De aia zic că liberalii de rând ar trebui să facă acum zeci de petiții către doamna Kovesi, ca să le măture mai rapid corupții de pe liste, fiindcă ploșnițele astea useliste sunt atât de bine înfipte la ciolan că nu s-ar lasă duse nici cu DDT și doar DNA le-ar putea veni de hac. Dacă însă penalii din PNL nu vor dispărea de pe liste, atunci liberalii pot să-și ia de pe acum adio de la visata guvernare: degeaba-l pui cu botul pe labe pe buldogul Blaga, dacă păstrezi toți dalmațienii în partid.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Primus inter pares

    28 septembrie 2016 15:07

    Aoleu, mah nenicule, stai asa...Pai si Base vrea premier, cu el cum facem?udrea spunea zilele trecute ca i-a aparut iar dosar ca sa...Al câtelea dosar este... nici nu mai este relevant. Relevant este că apare, din nou, la momentul potrivit. Dosarele mele apar atunci când trebuie. Acum a apărut odată cu dosarul Ioanei Băsescu pentru că vine campania electorală iar partidul lui Traian Băsescu nu trebuie să intre în Parlament. Traian Băsescu nu trebuie să aibă nicio șansă să devină prim-ministrul României."Vreau o lamaie, vreau o lamaie-n viata mea....

    raspunde comentariului
+