HomeActualitateDoamna Merkel, deportăm și noi mai cu talent?

Doamna Merkel, deportăm și noi mai cu talent?

După ultimele evoluții din Germania, până și gospodina Merkel, această ”doamnă de fier vechi” a Europei și-a dat seama că treaba e groasă și că trebuie să mai rărească din refugiații aduși cu cârdul în Germania, în aplauzele hipsterimii empatice. E clar că nemții ori au rămas fără ștrudele, ori își dau seama ce tâmpenie au făcut și acum vor să-i mătrășească pe refugiații pe care ei i-au chemat și de care acum nu mai știu cum să mai scape. Duduia Merkel e ca o locatară care a vrut să-și renoveze apartamentul, a chemat niște hăndrălăi care păreau puși pe treabă, le-a dat păpică, le-a dat băuturică, le-a dat bani de țigări, dar, când a fost să înceapă zugrăvitul, hăndrălăii, în loc să pună mîna pe vopsea și pe trafalet, au pus mâna pe mitralieră și-au început să tragă la întâmplare în tot ce mișcă prin casă. Și acum, babeta, speriată de propria-i prostie, vrea să-i împrăștie pe hăndrălăi pe la vecini, chit că nimeni nu e doritor de oaspeți nepoftiți.

Ipocrizia lui Merkel nu doar că nu cunoaște limite, dar mi se pare, mai curând, o crimă cu premeditare. Deci detonatul deprimat care s-a aruncat în aer la Ansbach era cunoscut ca având probleme psihice, fiindcă mai stătuse pe la psihocucu, dar, în loc să-l țină la bahaus și să-l treacă pe dieta cu sedative, ce-au făcut nemții? Au zis ”Haide, bă, să-l deportăm în Bulgaria, dă-l în mă-sa, ce dacă începe să se dea cu centura explozivă pe-acolo?!” Adică nu în Siria, țara lui de baștină, ci în Bulgaria. De ce în Bulgaria, se pune întrebarea? Poate pentru că bulgarii sunt mai cu ciungă-n păr și înghit orice, poate pentru că-s cu ceafa mai groasă și nu și-ar fi dat seama că-și bate Angelika joc de ei sau poate că i-ar fi trimis în România, dar țara noastră e mai dărâmată ca Siria și intrau refugiații și mai rău în depresie. Deci ce facem noi când găsim pe stradă un refugiat cu probleme la mansardă? Îl luăm, în spălăm, în facem gigea și-l trimitem la bulgari, că la cât e de nebun o să se-nțeleagă perfect cu ăia, care și când zic ”da” vor, de fapt, să zică ”nu”.

Bravo, doamna Merkel, halal să-ți fie! Bună împărțeală ne-ai tras. Dar, ca să știe și Europa cum stau lucrurile, trebuia să dai și-un ucaz, să nu mai existe dubii. Să diktezi așa: în Germania să rămână doar imigranții care sunt doctorii, profesorii și inginerii atei, iar ceilalți refugiați să fie deportați care încotro. Să-i deportezi în Franța pe cei care sunt la bază bucătari, în Italia pe ăia care sunt brutari și patiseri, în Belgia pe ăia cu școala de cofetari, în Bulgaria, că-i mai săracă cu duhul, pe ăia care sunt cu capul. Iar în România trimiteți-i, doamnă, pe ăia care sunt violatori, că oricum a scăzut rău natalitatea la noi și, unde sunt o mie de Nixoni, Kennedy, Vitrine sau Omide sigur mai încap și-o sută de Abduli și Mehmezi!

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare