Doamna Merkel, nu-i mai dați UE lui Erdogan, că v-a dat el deja

de Spartakus , 18 iulie 2016
Doamna Merkel, nu-i mai dați UE lui Erdogan, că v-a dat el deja

Poate că nu știați, dar, așa cum găinarii ăia din BD la munte și la mare urmăreau să nu fie urmăriți, în zilele noastre găinarii din fruntea statelor sunt informați ca să se informeze. Bunăoară, când au fost informați că în Turcia armata, garantul secularizării, încearcă să-l dea jos pe un diliman care se radicalizează mai rapid decât camionagiii arăbeți din Nisa, găinarii gen Merkel, Obama, Hollande, și-au exprimat sprijinul pentru ”președintele ales democratic”. Pe urmă, după două zile, văzând ce măcel comite președintele ales democratic, găinarii au schimbat placa, declarând că urmăresc ”cu atenție și precupare evenimentele din Turcia”. Acum, la a treia zi după puciul eșuat, când Erdogan a ordonat călăilor să ascută paloșele, că le dă de lucru, găinarii au ajuns să urmărească deja ”cu îngrijorare și consternare” crimele comise sub aparența legalității.

Păi bine, băi, pulifricilor, da’ ce credeați voi, că-n Turcia e ”Lacul lebedelor”? Turcaleții ăștia o istorie întreagă s-au tăiat între ei ca-n Ferentari, și-au ciopârțit fiii pe capete, și-au înecat frații mai mici, luându-i de la țâța mamei, și-au zdrobit rubedeniile sub cămile și voi, hipioții lui pește oceanic, vă imaginați că Erdogan o să fie diplomat și-o să se supună legilor lumii civilizate? Dar cine credeați voi că e Erdogan, ca să iasă un pacifist din el? Fiul lui Lennon și al lui Yoko Ono?

Andrea Bocelli să fi fost și tot vedeai că puciul ăsta a fost o făcătură ordinară de-a lui Erdogan. Numai liderii europeni au pus botul și au crezut că e pe bune. Nu li s-a părut nimic dubios. Nici că puciștii ajung la hotel de îndată ce Erdogan tocmai plecase, nici că avioanele puciștilor îl puteau trimite la pești pe dictator, cu tot cu avionul prezidențial, lovindu-l deasupra mării, dar s-au mulțumit să-i dea flash-uri, nici că la o oră de la puci Erdogan știa deja, cu nume, prenume și grupă sanguină, cine sunt miile de ”conspiratori”. Nu li s-a părut suspect nici măcar că, în loc să ocupe sediile puterii, puciștii s-au proțăpit pe un pod din Istanbul. Acuma, sincer, voi dacă ați fi vrut să-l dați jos pe Iohannis, ați fi blocat podul Grant sau,mai curând, v-ați fi dus după Klausică în Martinica, Tahiti sau unde-o fi fost, să-l aduceți de guler acasă?

Dacă proștii ăștia cu ifose din UE și SUA ar fi citit nițică istorie, ar fi știut că mai toți regii, sultanii și împărații procedau la fel: inventau lovituri de stat imaginare ca să  aibă motive să-și lichideze dușmanii reali. Așa a procedat și Erdogan, ca la manualul de prostit proștii, dar uite că proștii se încăpățânează să nu se deștepte. Acum, văd că niște conțopiști europeni și-au suflecat mânecile și-l amenință pe Erdogan că nu mai vede UE. Să fiți voi sănătoși, băi, occidentalilor. Nu-i mai dați UE lui Erdogan? Stați relaxați, că el v-a dat vouă de mult și din belșug, să v-ajungă la toți. Și la europeni, și la americani, și la care o mai îndrăzni să deschidă gura.

Și, în caz că n-ați observat, orice om cu capul pe umeri vă poate spune care-i șmecheria. Motivul pentru care Erdogan taie și spânzură, la grămadă, șantajând la modul cel mai mârlănesc până și atotputernica Americă, nu e că dictatorul a trecut recent pe Viagra și i s-a lungit, brusc, dinaintea șalvarilor, din Asia taman până-n Europa. Nu, motivul pentru care Erdogan a devenit atât de bățos e că a bătut deja laba cu Putin. La momentul de față, acest șantajist cu curul în două luntrii, care-i amenință pe americani de parcă ar avea-n palat cel puțin o mie de valize atomice, e deja un cal troian în cadrul NATO. El se crede mare și tare, știind că are spatele asigurat de Putin, după ce i-a pupat papucul. De-asta s-a apucat să se certe cu toată lumea: și cu Armenia, și cu Siria, și cu Israelul, și cu Europa, și cu America. Ceea ce nu știe Erdogan, pentru că nici el n-a citit decât subtitrarea la telenovele cu sultani la viața lui, e că, dacă statele occidentale îi taie pârghiile economice, în cel mult un an se-alege praful de mult lăudata economie turcească. Și atunci gorobeții fanatizați, care urlau ”Slavă președintelui” sau ”Allah Akhbar” și decapitau soldați pe străzile Istanbulului, o să iasă în stradă ca să-i vâneze, de foame, chiar capul lui Erdogan. 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • eco

  25 iulie 2016 15:12

  erdogan a ajuns la concluzia...personala sau sugerata de altii din spatele lui ca e cazul unei invazii multvisate de sute de ani asupra europei,asa ca "a-pus" de mamaligaregiea mimat un puci,a instaurat un regim restrictivmai restrictiv decat prevede legeaa creat mediul propice perfect justificat pentru ce va urma va urmaexodul ...si al turcilor catre UE insotiti de sirienii tinuti....inca in lesa la granita turca.Io va spun pe sleau,totul e calculat pana in cel mai mic amanunt!

  raspunde comentariului
 • Vasile

  24 iulie 2016 11:44

  Lucrezi în timpul liber! Comision direct motivant! Seriozitate garantat

  raspunde comentariului
 • covrigaru'

  19 iulie 2016 12:40

  Felicitari ! Limpede precum cristalul explicatia privind circul tragic de la Stambul si baletul fosilelor europene ... Ce nu stie, sultanul-aspirant, este ca rusul ii va da un kick in ass exact cand o vrea sa se aseze mai bine tronul lu' suliman cel sclipitor !

  raspunde comentariului
 • Marin Rusu

  19 iulie 2016 10:08

  tare articol!!!respect!

  raspunde comentariului
 • Marin Rusu

  19 iulie 2016 9:49

  tare articol!!!respect!

  raspunde comentariului
 • Vali

  19 iulie 2016 8:48

  Felicitari pentru acest articol

  raspunde comentariului
 • jules

  18 iulie 2016 19:46

  limpede ca cristalul !

  raspunde comentariului
 • gore

  18 iulie 2016 16:32

  Băi nene păi Erdoganu este DOCTOR și d'aia se rupe-n figuri că dacă n-avea doctorat nu putea constituțional să fie președinte. D' aia și golănașul nostru a contestat retragerea doctoratului să fie la una mentorul sau ce i-o fi turcalețul. Și ai noștri- sau ai cui or fi- vor moschee-n capitală și se mai dau și creștini când străbunii ce-au luptat cu hoardele-n șalvari se învârt în morminte.

  raspunde comentariului
 • Stoian Gheorghe

  18 iulie 2016 15:57

  Tov. Spartakus Islamist, neislamist, Erdogan este presedintele Turciei, cu a 2-a armata dupa cea a SUA din NATO !

  raspunde comentariului
+