Domnu’ Trump, aveți grijă, ospătarul ăla mustăcios v-a scuipat în ciorba de potroace!

de Spartakus , 20 ianuarie 2017
Domnu’ Trump, aveți grijă, ospătarul ăla mustăcios v-a scuipat în ciorba de potroace!

Acolo de unde e de pământ nea Dragnea, adică la Teleorman, există încă și azi convingerea animistă că, dacă te tragi în poză cu un tip tare, capeți și tu ceva din tăria lui. De-aia Dorel Găurel a făcut tot posibilul să ajungă la aceeași masă cu cel mai puternic om al planetei – în speranța că va deveni și el cel mai puternic om al României. Ca să se împăuneze la toată lumea și să-i dea cu tifla Bombonicăi, când s-o întoarce,  la modul ”Uite, fă, proasto, dă cine ai divorțat tu!”, Găurel le-a cerut pulifricilor care-l însoțeau să facă și poze, să vază tot poporul că i-a strâns Trump mâna. E adevărat, pozele au ieșit cam mișcate, cam blurate, moaca de picolo a lui Sorin Slugăreanu nici nu prea se vede, iar Trump e doar un ciuf de păr portocaliu, văzut din spate, dar ține are acușica pozuțe cu Donald, ține, ține?

Imediat, teleormăneanul a postat imaginile pe pagina lui de Facebook, cu precizarea că „a fost un dialog cald și deschis”. Aloooo, fă, Dragneo, pe cine încerci să păcălești, pramatie mică? Faptul că i-oi fi zis lui Trump, cu engleza ta de Roșiori ”Helău, mister prezident, nais tu mit iou, ai em Dragnea, ză fiuceăr premier of Rumenia”, iar ăla ți-o fi răspuns, plictistit, ”Go fuck yourself, Dreacnea”, nu înseamnă, fă, că ați avut un dialog deschis. Nu mai zic de faptul că te-ai afișat în public cu lingăul ăla de Grindeanu. Păi cu ăla, mă, te-ai dus tu să te vezi cu Trump? Când l-o fi văzut pe ăla cum te soarbe din ochi, ca cățeii ăia mici (da, frate, e cacofonie, știu, dar ăștia sunt altceva decât niște cacofonii?) pe stăpânii lor, o fi zis că sunteți pă invers și doar știi că nu-i plac homosexualii. Nu trebuia să-l iei pe Slugăreanu, nici pe Servila, că aia e musulmană și Trump nu-i suferă nici pe ăștia, trebuia s-o iei pe vreuna dintre pițipoancele alea de le-ai făcut defutate, pardon, deputate și senatoare, că pițipoancele îi  plac mult lui Trump - are și el una acasă.

Ceea ce nu spune Dragnea e că evenimentul la care a participat, alături de alte câteva zeci de gură-cască cu bani, n-a fost așa, un happening, și nicio întâlnire oficială, ci o târguială în cel mai pur stil mercantil, un moment la care, dacă voiai să participi și să faci poze cu maimuța, ca pe plajă la Mamaia, trebuia să scoți bani. După cum scriu ziarele americane, intrarea la o asemenea paranghelie l-a costat, probabil, pe Dragnea, un milion de coco. Mă rog, ”l-a costat” e greșit spus, mai precis e ”ne-a costat”, pentru că, indiferent dacă banii de bilet sunt de la Teldrum, de la Ghiță sau direct de la Buget, ei tot din buzunarele noastre au fost ciordiți.

Ce vreau să spun însă e toată această acțiune propagandistică, prin care Dragnea voia să se legitimeze ca unicul politician român agreat de Trump, a fost un mare fâs. Planul era clar: Slugăreanu și Servila dădeau ordonanța de urgență prin care pușcăriașii aveau voie să ne conducă, Dragnea mergea în America, se trăgea în poză cu elected president, iar când revenea în țară zicea că pozele alea sunt un fel de firman de la Înaltă Poartă, prin care era uns stăpân pe Țara Românească. Da’ uite că și-a băgat neamțu’ coada, de visele umede ale lui Dorel Găurel s-a ales praful, iar pozele cu Trump, pe care Dragnea voia să și le pună în albumul de nuntă, au ajuns bătaia de joc a Facebook-ului, dovedind, încă o dată, că prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul.

Din pozele cu Trump, Dragnea n-o să tragă niciun profit. Românii care nu l-au votat au râs de el și cu fundul, iar ăia care l-au votat probabil că au început să-și pună și ei întrebarea de ce naiba l-au votat: adică după ce o campanie întreagă a lătrat că nu-i plac cotele de refugiați musulmani în România, că nu-i place de America și de UE, că prea se bagă în trebile lăuntrice ale țărișoarei noastre, după ce, deci, prin acest discurs de un naționalism deșănțat, a uns pe suflet milioanele de imbecili care consideră că UE, SUA și NATO sunt niște nenorociri, acum Dragnea o întoarce ca la Ploiești. A numit premier musulman – și astăzi, 20 ianuarie, premierul României este, oficial, Servila, căci Slugăreanu e plecat cu Stăpânul peste ocean - , vrea să scoată din pușcărie mii de hoți, tâlhari și violatori și, colac peste pupăză, face și temenele la afurisiții ăia de americani, care ce ne-a adus, frățâcă? Decât rele, Coca-Cola și hamburgeri, să ne nenorocească fibra națională!

Așa că, Dragneo, ți-ai luat o mare țeapă cu vizita asta – ce-ai vrut să obții, n-ai obținut, ba ai pierdut și ce-ai avut. Crezi că Trump e chiar atât de prost să nu-și dea seama că ești doar un chelner opărit, care scuipă-n ciorbă? O fi prost, fă, Dragneo, dar are consilieri deștepți, care știu ce-ai făcut astă vară, cealaltă vară și de când ești. Și domnu' Trump, dacă v-a rămas ceva păr pe dosul palmei când v-ați ridicat de la masă, să știți că nu era de la câinele lu’ soția Melania, era de la ospătarul ăla mustăcios care v-a lins mâna toată seara.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • grisa

  27 ianuarie 2017 15:43

  Fiecare popor are conducatorii care si-i merita. Pentru parvenitii astia din PSD ce o tot tin cu " majoritatea voturilor" , la cata matematica stiu ca doar il au pe liviu pop " mare matematician", la ei, 18=45. Abramburica se dadea aseara de ceasul mortii sa ne explice noua, celor ce n-am inteles , cum stam cu gratierea si amnistia.

  raspunde comentariului
 • Partzuul de un mlion

  24 ianuarie 2017 7:39

  Intr-un pishoar ka Washington,S-a intalnitt Dragnea cu Trump Partza - partz !

  raspunde comentariului
 • Firea de musca

  23 ianuarie 2017 19:40

  Haida de , se vede clar in poza cum Presedintele Dragnea se imbratisaza cu Presedintele Trump . Numai cine nu vrea nu vede asta . Apropo , observ ca KGB-istii sunt suparati indiferent daca Trump l-a imbratisat sau l-a scuipat pe Dragnea .

  raspunde comentariului
 • farkas

  21 ianuarie 2017 11:15

  Ca de obicei, numitul sparta.ra.hatus, haleste, cu imensa placere, papica lui preferata, fekale la butoi ...slugoiul portolakeu face ca-n zicerea "sta dracu-n balta si rade de altul" ... vezi ca te cheama patronu' tau, ocnasu' la ora de lins ... organe !

  raspunde comentariului
 • Mafia nazista din Euro maidan

  21 ianuarie 2017 1:52

  Bine a-ti venit in Euro maidan

  raspunde comentariului
  • Firea de musca

   23 ianuarie 2017 19:41

   Hei KGB-istule , mai ia niste lectii de gramatica limbii romane .

   raspunde comentariului
   • Firea de musca

    23 ianuarie 2017 19:48

    Apropo KGB-istule , nu-i mai da inainte cu prostiile voastre bolsevice , romanii habar n-au de maidanul si nazistii de care mananci tu kkt . Noi , romanii suntem in anul 2017 nu in 1946 ca voi .

    raspunde comentariului
 • Nazisti conduc lumea

  21 ianuarie 2017 1:47

  httpswww.youtube.comwatch?v=X8H9Zdmxl4k

  raspunde comentariului
  • Firea de musca

   23 ianuarie 2017 19:42

   Hei KGB-istule , mai ia niste lectii de gramatica limbii romane .

   raspunde comentariului
 • A

  20 ianuarie 2017 22:38

  În mod firesc, se pune întrebarea de unde avea deputatul atîia bani pentru a-i permite nu numai astfel de vacane cu apartamente închiriate pe Coasta de Azur, ci i să suporte distraciile unui general SRI aflat într-o funcie atît de înaltă? Mai ales că în Declaraia de avere depusă la Parlament nu apar alte venituri în afara indemnizaiei de parlamentar, iar pentru soie indemnizaia de cretere a copilului i un salariu modic de la fundaia Children for childrenDeci, întreaga familie Rizea a încasat în 2014, de pildă, suma totală de 71.011 lei, adică o medie lunară de 5.917 lei! Nu au absolut nici un fel de proprietate declarată, nici o maină i doar în 2012 declaraseră bijuterii i ceasuri în valoare de 35.000 euro, însă aveau contractat i un împrumut de la BRD de 52.101 euro!În aceste condiii, a fost absolut firesc ca ANI să-l reclame pentru existena unor tranzacii bancare suspecte, în valoare de 3.033.765,7 lei aproximativ 719.583,73 de euro i 199.600 de euro, în sensul prevederilor Legii nr. 6562002! Inspectorii de integritate au constatat o diferenă de 1.264.024,83 de lei aproximativ 300.250,56 de euro între averea dobândită i veniturile realizate de Rizea, în perioada 19 decembrie 2008 31 decembrie 2010, adică exact în perioada în care au fost realizate fotografiile de pe Coasta de Azur, alături de generalul SRI Elena Istode!Naul de cununie al lui Cristian Rizea este Alexandru Athanasiu. Ajuns în cercul înalt de prieteni din PSD, a devenit un apropiat al lui Dan ova. În 2006, Rizea a cumpărat în numele fratelui său, de la Dan ova, o vilă la un pre de 142.000 de euro, apoi, după 5 ani, i-a revîndut-o acestuia cu suma de 300 de mii de euro, numai că experii imobiliari au evaluat vila din spatele guvernului la 1,6 milioane de euro, potrivit realitatea.net. Toate acestea apar în Plîngerea penală făcută chiar de către Bogdan Rizea, fratele fostului deputat!Potrivit celor de la kmkz.ro, dei nu are în proprietate vreun autoturism, a fost văzut deseori într-un Mercedes S-class i, potrivit aceleiai surse, în 2008, Cristian Rizea a achiziționat în leasing un model Ferrari F430, estimat la peste 200.000 de euro, trecut în acte pe numele oferului său!Cu toată această biografie încărcată de surprize, în 2016 Cristian Rizea a vrut să-i ia locul lui Marian Vanghelie la Primăria sectorului 5, însă candidatura lui s-a făcut praf în urma dosarului deschis de DNA pentru infraciunile de trafic de influență i spălarea banilor, pentru care s-a cerut Parlamentului aprobarea pentru reinerea i arestarea deputatului La data de 2 decembrie 2009, potrivit unei înțelegeri anterioare, inculpatul Rizea Cristian a primit de la inculpatul Colțea Lucian, om de afaceri cu cetățenie americană, suma de 200.000 euro, iar la câteva zile, la data de 6 decembrie2009, a primit suma de 100.000 euro - în total 300.000 euro - pentru ca în schimb să intervină la nivelul a două autorități, Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat RAPPS și primăria comunei Chiajna, astfel încât Colțea Lucian să beneficieze de urgentarea procedurilor de retrocedare a unui teren situat într-o zonă rezidențială din municipiul București!Absolut fantastică a fost strategia prin care Cristian Rizea i-a convins pe colegii parlamentari să aprobe doar reinerea sa, nu i arestarea. Potrivit ProTV, în plenul Parlamentului, Rizea a cerut să nu se aprobe arestarea sa întrucît are un copil pentru care nu a încheiat actele de adopie! Însă, Gabriela Coman, preedinta Autorităii Naionale pentru Adopii, avea să declare tot la ProTV Adopia e finalizată în decembrie 2014, probabil era emoionat. Normal ar fi să nu fi amestecat copilul în aa ceva. În final, Rizea a scăpat de arestare la două bile, fiind apoi pus sub control judiciar i plata unei cauiuni de 1,5 milioane lei!GENERALUL ELENA ISTODE, ÎN CELULA DE CRIZĂ A GENERALULUI FLORIAN COLDEACu acest personaj a ales ditamai generăleasa Elena Istode să-i petreacă vacanele de lux pe Coasta de Azur, urmînd exact scenariul prieteniei lui Florian Coldea cu Sebastian Ghiă toată lumea tia că amîndoi sînt oamenii lui Traian Băsescu, iar ei îi făceau vacane de lux alături de liderii PSD!Cititorii ziarului Cotidianul îi amintesc, desigur, de Declaraia politică a senatorului Valer Marian, rostită în Plenul Parlamentului în 22 mai 2013, intitulată Generalul Coldea, cîinele de pradă al democraiei, din care aflăm lururi interesante i despre generalul SRI Elena IstodeDupă suspendarea surpriză din iulie 2007, generalul Coldea a constituit o celulă de criză pe care a condus-o împreună cu generalesele Elena Istode, efa Departamentului Securității Economice, i Emilia Cristina Posastiuc, efa Centrului pentru Surse Deschise în realitate, Centrul de Monitorizare Media, amîndouă avansate în luna martie de preedintele Băsescu, căruia i-au declarat devoiune pe viaă. Celula de criză instituită de generalul Coldea a livrat zilnic materie primă pentru apariiile publice ale preedintelui suspendat i, concomitent, a alimentat ageni acoperii din mass media cu materiale de denigrare, intoxicare, dezinformare i derutare a opiniei publice interne i internaionale i, mai cu seamă, cu intă către autorităile legitime ale statului român i către principalele instituii ale Uniunii Europene.Aadar, generalul Elena Istode, prietena de familie a PSD-istului Cristian Rizea, făcea parte din celula de criză a lui Florian Coldea, slujindu-l cu spor pe Traian Băsescu, dar accepta sponzorizarea din partea unui penal pesedist? Păi, ce facem, măi, nene, măăă? Doi generali SRI băsiti, Florian i Elena, aflai în solda lui Traian Băsescu, mîncau din palma peseditilor Sebi i Cristi?

  raspunde comentariului
 • A

  20 ianuarie 2017 22:37

  ar, să-l cunoatem mai bine pe generalul Elena Istode, aa cum apare în fotografiile din Monte Carlo, în faa Casinou-lui sau pe un yaht de lux, fotografii publicate de Ion Cristoiu pe blogul său. Sînt imagini cît se poate de elocvente, mai ales că, aa cum am spus de la început, autenticitatea lor a fost recunoscută în direct la România TV chiar de către Cristian Rizea. Facem această precizare pentru a evita speculaiile privind contrafacerea pozelor, aa cum încearcă Laura Codrua Kovesi în ultimele zile să preîntîmpine eventuale noi imagini din partea lui Sebastian Ghiă, prin declararea a priori a acestora ca fiind trucaje

  raspunde comentariului
 • A

  20 ianuarie 2017 22:37

  Donald Trump este preedintele AmericiiTsunami în SRI după demisia lui ColdeaGeneralul SRI Elena Istode îi făcea vacane de lux pe banii deputatului Cristian RizeaPolitică

  raspunde comentariului
 • A

  20 ianuarie 2017 22:36

  Cristian Rizea a mai spus în cadrul emisiunii citate că familia lui a suportat cheltuielile pentru distracia generalului Elena Istode, Coldea, Johannis, Teodosie Spagoveanu zis Secu si Daniel patrihotul Romaniei zis Poponel cunoscanduse afectiunile mintale sexuale de a abuza de minori inpreuna cu Teodosie Spagoveanu zis si peeedofilu seeecurist , Dragnea, Ponta, Miron Cosma, Iliescu, Laslosi Tokes si Basescu, aceasta plătindu-i doar biletul pînă pe Coasta de Azur si Monaco Clubul de la Monaco cei care joaca o data la doua saptamani miliarde de euro furate din Romania la Cazinouri!

  raspunde comentariului
 • A

  20 ianuarie 2017 22:34

  Cristian Rizea a mai spus în cadrul emisiunii citate că familia lui a suportat cheltuielile pentru distracia generalului Elena Istode, Coldea, Johannis, Teodosie Spagoveanu zis Secu si Daniel patrihotul Romaniei zis Poponel cunoscanduse afectiunile mintale sexuale de a abuza de minori inpreuna cu Teodosie Spagoveanu zis si pedofilu securist , Dragnea, Ponta, Miron Cosma, Iliescu, Laslosi Tokes si Basescu, aceasta plătindu-i doar biletul pînă pe Coasta de Azur si Monaco Clubul de la Monaco cei care joaca o data la doua saptamani miliarde de euro furate din Romania la Cazinouri!

  raspunde comentariului
 • A

  20 ianuarie 2017 22:29

  CRISTIAN RIZEA, SĂRACUL BOGAT, CU 6 vile opt apartamente o colectie de FERRARI LA SCARĂ trei elicoptere si un avion personal, si binenteles ridicat la garad de general de securiate si sfant de biserica securista romana bioserica ortodoxa romana Borfasi Organizati din Romania=BOR, focart de tradatori de neam si tara generali securisti si KGBisti convertiti acum in agenti SRi CIA Mosad MI6 si Al.Qaida a lui Raed Arafat Shaide si Iscandaris , Romania o tara de ultra ortodocsi condusa de Al.Qaida de musulmani romani sant crestini=fara s adica cretini

  raspunde comentariului
 • Armaghedon

  20 ianuarie 2017 22:28

  CRISTIAN RIZEA, SĂRACUL BOGAT, CU 6 vile opt apartamente o colectie de FERRARI LA SCARĂ trei elicoptere si un avion personal, si binenteles ridicat la garad de general de securiate si sfant de biserica securista romana bioserica ortodoxa romana Borfasi Organizati din Romania=BOR, focart de tradatori de neam si tara generali securisti si KGBisti convertiti acum in agenti SRi CIA Mosad MI6 si Al.Qaida a lui Raed Arafat Shaide si Iscandaris , Romania o tara de ultra ortodocsi condusa de Al.Qaida de musulmani romani sant crestini=fara s adica cretini

  raspunde comentariului
 • Armaghedon

  20 ianuarie 2017 22:27

  CRISTIAN RIZEA, SĂRACUL BOGAT, CU 6 vile opt apartamente o colectie de FERRARI LA SCARĂ trei elicoptere si un avion personal, si binenteles ridicat la garad de general de securiate si sfant de biserica securista romana bioserica ortodoxa romana Borfasi Organizati din Romania=BOR, focart de tradatori de neam si tara generali securisti si KGBisti convertiti acum in agenti SRi CIA Mosad MI6 si Al.Qaida a lui Raed Arafat Shaide si Iscandaris , Romania o tara de ultra ortodocsi condusa de Al.Qaida de musulmani romani sant crestini=fara s adica cretini

  raspunde comentariului
 • Armaghedon

  20 ianuarie 2017 22:23

  După dezvăluirile lui Sebastian Ghiă, care a demonstrat că-i făcea tot nite vacne de lux în Seychelles i alte locaii de lux de pe planetă alături de Florian Coldea, directorul adjunct al SRI, aceste informaii despre vacanele genralului SRI Elena Istode aruncă în aer putreziciunea morală a celor care au condus ani de zile cel mai important serviciu secret al României!

  raspunde comentariului
 • Armaghedon

  20 ianuarie 2017 22:22

  Dacă ne uităm pe CV-ul fostului deputat Cristian Rizea, descoperim că este absolventul Colegiului Superior de Sigurană Naională din cadrul Academia Naționale de Informații Mihai Viteazul, cunoscută ca Academia SRI, pe care l-a urmat în 2004, chiar înainte de a deveni deputat PSD

  raspunde comentariului
 • Armaghedon

  20 ianuarie 2017 22:21

  În mod firesc, se pune întrebarea de unde avea deputatul atîia bani pentru a-i permite nu numai astfel de vacane cu apartamente închiriate pe Coasta de Azur, ci i să suporte distraciile unui general SRI aflat într-o funcie atît de înaltă? Mai ales că în Declaraia de avere depusă la Parlament nu apar alte venituri ca si la toti politicieni si cei cu functi de conducere si servicii,si faptul ca sant agenti tripli SRI CIA Mosad MI6 Al.Qaida dea lui Iscandearis în afara indemnizaiei de parlamentar, iar pentru soie indemnizaia de cretere a copilului i un salariu modic de la fundaia Children for children

  raspunde comentariului
 • Armaghedon

  20 ianuarie 2017 22:19

  Deci, întreaga familie Rizea a încasat în 2014, de pildă, suma totală de 71.011 lei, adică o medie lunară de 5.917 lei! Nu au absolut nici un fel de proprietate declarată, nici o maină i doar în 2012 declaraseră bijuterii i ceasuri în valoare de 35.000 euro, însă aveau contractat i un împrumut de la BRD de 52.101 euro!

  raspunde comentariului
 • Armaghedon

  20 ianuarie 2017 22:18

  În aceste condiii, a fost absolut firesc ca ANI să-l reclame pentru existena unor tranzacii bancare suspecte, în valoare de 3.033.765,7 lei aproximativ 719.583,73 de euro i 199.600 de euro, în sensul prevederilor Legii nr. 6562002! Inspectorii de integritate au constatat o diferenă de 1.264.024,83 de lei aproximativ 300.250,56 de euro între averea dobândită i veniturile realizate de Rizea, în perioada 19 decembrie 2008 31 decembrie 2010, adică exact în perioada în care au fost realizate fotografiile de pe Coasta de Azur, alături de generalul SRI Elena Istode!

  raspunde comentariului
 • Armaghedon

  20 ianuarie 2017 22:18

  Naul de cununie al lui Cristian Rizea este Alexandru Athanasiu. Ajuns în cercul înalt de prieteni din PSD, a devenit un apropiat al lui Dan ova. În 2006, Rizea a cumpărat în numele fratelui său, de la Dan ova, o vilă la un pre de 142.000 de euro, apoi, după 5 ani, i-a revîndut-o acestuia cu suma de 300 de mii de euro, numai că experii imobiliari au evaluat vila din spatele guvernului la 1,6 milioane de euro, potrivit realitatea.net. Toate acestea apar în Plîngerea penală făcută chiar de către Bogdan Rizea, fratele fostului deputat!

  raspunde comentariului
 • Armaghedon

  20 ianuarie 2017 22:17

  Potrivit celor de la kmkz.ro, dei nu are în proprietate vreun autoturism, a fost văzut deseori într-un Mercedes S-class i, potrivit aceleiai surse, în 2008, Cristian Rizea a achiziționat în leasing un model Ferrari F430, estimat la peste 200.000 de euro, trecut în acte pe numele oferului său!

  raspunde comentariului
 • Armaghedon

  20 ianuarie 2017 22:17

  Cu toată această biografie încărcată de surprize, în 2016 Cristian Rizea a vrut să-i ia locul lui Marian Vanghelie la Primăria sectorului 5, însă candidatura lui s-a făcut praf în urma dosarului deschis de DNA pentru infraciunile de trafic de influență i spălarea banilor, pentru care s-a cerut Parlamentului aprobarea pentru reinerea i arestarea deputatului La data de 2 decembrie 2009, potrivit unei înțelegeri anterioare, inculpatul Rizea Cristian a primit de la inculpatul Colțea Lucian, om de afaceri cu cetățenie americană, suma de 200.000 euro, iar la câteva zile, la data de 6 decembrie2009, a primit suma de 100.000 euro - în total 300.000 euro - pentru ca în schimb să intervină la nivelul a două autorități, Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat RAPPS și primăria comunei Chiajna, astfel încât Colțea Lucian să beneficieze de urgentarea procedurilor de retrocedare a unui teren situat într-o zonă rezidențială din municipiul București!

  raspunde comentariului
 • Armaghedon

  20 ianuarie 2017 22:16

  Absolut fantastică a fost strategia prin care Cristian Rizea i-a convins pe colegii parlamentari să aprobe doar reinerea sa, nu i arestarea. Potrivit ProTV, în plenul Parlamentului, Rizea a cerut să nu se aprobe arestarea sa întrucît are un copil pentru care nu a încheiat actele de adopie! Însă, Gabriela Coman, preedinta Autorităii Naionale pentru Adopii, avea să declare tot la ProTV Adopia e finalizată în decembrie 2014, probabil era emoionat. Normal ar fi să nu fi amestecat copilul în aa ceva. În final, Rizea a scăpat de arestare la două bile, fiind apoi pus sub control judiciar i plata unei cauiuni de 1,5 milioane lei!

  raspunde comentariului
 • Armaghedon

  20 ianuarie 2017 22:16

  GENERALUL ELENA ISTODE, ÎN CELULA DE CRIZĂ A GENERALULUI FLORIAN COLDEACu acest personaj a ales ditamai generăleasa Elena Istode să-i petreacă vacanele de lux pe Coasta de Azur, urmînd exact scenariul prieteniei lui Florian Coldea cu Sebastian Ghiă toată lumea tia că amîndoi sînt oamenii lui Traian Băsescu, iar ei îi făceau vacane de lux alături de liderii PSD!Cititorii ziarului Cotidianul îi amintesc, desigur, de Declaraia politică a senatorului Valer Marian, rostită în Plenul Parlamentului în 22 mai 2013, intitulată Generalul Coldea, cîinele de pradă al democraiei, din care aflăm lururi interesante i despre generalul SRI Elena Istode

  raspunde comentariului
 • Armaghedon

  20 ianuarie 2017 22:15

  După suspendarea surpriză din iulie 2007, generalul Coldea a constituit o celulă de criză pe care a condus-o împreună cu generalesele Elena Istode, efa Departamentului Securității Economice, i Emilia Cristina Posastiuc, efa Centrului pentru Surse Deschise în realitate, Centrul de Monitorizare Media, amîndouă avansate în luna martie de preedintele Băsescu, căruia i-au declarat devoiune pe viaă. Celula de criză instituită de generalul Coldea a livrat zilnic materie primă pentru apariiile publice ale preedintelui suspendat i, concomitent, a alimentat ageni acoperii din mass media cu materiale de denigrare, intoxicare, dezinformare i derutare a opiniei publice interne i internaionale i, mai cu seamă, cu intă către autorităile legitime ale statului român i către principalele instituii ale Uniunii Europene.

  raspunde comentariului
 • Armaghedon

  20 ianuarie 2017 22:15

  Aadar, generalul Elena Istode, prietena de familie a PSD-istului Cristian Rizea, făcea parte din celula de criză a lui Florian Coldea, slujindu-l cu spor pe Traian Băsescu, dar accepta sponzorizarea din partea unui penal pesedist? Păi, ce facem, măi, nene, măăă? Doi generali SRI băsiti, Florian i Elena, aflai în solda lui Traian Băsescu, mîncau din palma peseditilor Sebi i Cristi?

  raspunde comentariului
 • Armaghedon

  20 ianuarie 2017 22:14

  Dar, să-l cunoatem mai bine pe generalul Elena Istode, aa cum apare în fotografiile din Monte Carlo, în faa Casinou-lui sau pe un yaht de lux, fotografii publicate de Ion Cristoiu pe blogul său. Sînt imagini cît se poate de elocvente, mai ales că, aa cum am spus de la început, autenticitatea lor a fost recunoscută în direct la România TV chiar de către Cristian Rizea. Facem această precizare pentru a evita speculaiile privind contrafacerea pozelor, aa cum încearcă Laura Codrua Kovesi în ultimele zile să preîntîmpine eventuale noi imagini din partea lui Sebastian Ghiă, prin declararea a priori a acestora ca fiind trucaje

  raspunde comentariului
 • Armaghedon

  20 ianuarie 2017 22:14

  Pentru astfel de sacrificii se plătesc de la bugetul statului salariile uriae ale unor generali SRI, urmate de pensii speciale, în valoare de 110 din valoarea ultimului salariu! Pentru acest concubinaj cu toate partidele, indiferent de ideologia acestora, si trafic de droguri,arme,case si copiii ai lui Klaus Johannis si Dragnea. Mai exact, efii SRI îi slujesc pe unii i-i vacanele cu ceilali! Ăsta da terorism politic, cu care se luptă zilnic generalii SRI!

  raspunde comentariului
 • Armaghedon

  20 ianuarie 2017 22:13

  Generalul SRI Elena Istode îi făcea vacane de lux pe banii deputatului Cristian RizeaPolitică

  raspunde comentariului
 • Alice TP

  20 ianuarie 2017 15:49

  Pai de ce i-ati votatoameni buni?

  raspunde comentariului
 • avem ce am votat

  20 ianuarie 2017 13:09

  Decat mergea cu slugareanu mai bine il insotea sefa cancelariei personale dra Anca Spiridon, fiica unor parinti tembeli care si-au trimis-o la .......ce altceva ar recomanda-o in aceea pompoasa functie inf. de pe PressOne

  raspunde comentariului
+