Dragnea fost de comuniști...

de Spartakus , 22 aprilie 2016
Liviu Dragnea exprimându-și poziția față de Justiția din România

Și de cine ți-e drag nu te lași. Cum nu s-a lăsat justiția română până ce nu l-a făcut scăpat pe unul dintre primii borfașii ai țării, Liviu Dragnea: cel mai drag fiu al județului Teleorman a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și patru ani de încercare, plus colosala sumă de 550 de lei cheltuieli de judecată. Cred că l-a durut enorm în rotulă când a auzit vestea asta.

Ca să le dea peste bot definitiv naivilor care credeau că Dragnea e doar la o mustață de pușcărie, cele cinci judecătoare de la Curtea Supremă au avut grijă ca inculpatului să nu i se clintească un firicel din mustașa de pesedist fruntaș. Ce dacă zeci de oameni au depus mărturii clare că la referendum s-a furat cu tona, că s-au înviat morți și s-au trecut pe liste cetățeni care la data respectivă erau prin toată Europa, numai în Olt, Gorj și Dolj, nu? Ce dacă milioane de români au asistat, uluiți, la una dintre cele mai mari fraude electorale din istoria ultimului sfert de veac, la o scară cum nici comuniștii, în 46, n-au reușit să atingă? Cele cinci doamne au stabilit că Dragnea e vinovat, dar nu prea, că a ciordit voturi, dar nu era mâna lui, ci amprentele altora. Cum ar veni, astăzi justiția o fi fost ea legată la ochi, dar a cam stat cu gura căscată și na, când stai cu ochii-nchiși și gura larg deschisă, să nu te miri de ce ți se poate întâmpla…

În concluzie, Liviu Dragnea, marele maestru al combinațiilor din PSD, e liber ca ciocârlia și nu cred că mai există ceva pe lumea asta care să-l poată împiedica să se suie pe un bidiviu de mulți cai-putere, chiar dacă nu i-au tras ăștia autostradă la Alexandria, și să pornească vijelios spre funcția de președinte, chiuind tradiționala melopee teleormăneană ”Hai, hai cu trăsioara, până-n deal la Cotroceaua”.

Prin decizia de azi, justiția română a pus, probabil, definitiv, batista pe țambal în lupta cu infractorii deghizați în politicieni. Justiția română a dovedit că n-are nimic de-a face cu dreptatea, că dreptatea a murit în România și, în calitate de răposată, n-ar fi de mirare să voteze în curând PSD, că oricum nu e nimeni pedepsit pentru așa ceva. Decizia Curții Supreme e cel mai clar semnal pe care primarii, parlamentarii și ceilalți politruci îl puteau primi: liber la furat, băieți!

Dacă Dragnea, tartorul tartorilor, a ieșit învingător după furtul unui referendum, vă dați seama ce-o să facă trepăduși din teritoriu la locale, în iunie, și la parlamentare, în toamnă? Jaf premeditat, viol în grup pe biata democrație, tâlhărie la drumul mare. Iar bandiții care vor săvârși toate aceste lucruri ciocnesc probabil acum șampania cu Dragnea și-l consolează: ”Lăsați, domnu președinte, mare șmecherie 550 de lei cheltuieli de judecată! O să dăm la pulime o mie de sticle de ulei mai puțin, că tot pe noi ne votează, dă-i dreacu!”. Și bandiții ăia vă vor râde în față vouă, oamenilor cinstiți. Pentru că pot. Pentru că știu că, la Curtea Supremă se vor găsi întotdeauna cinci grații care să-i scape de gratii cum și pe Dragnea l-au scăpat.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • oana

  19 mai 2016 22:19

  Dar se poate suspenda o suspendare?

  raspunde comentariului
 • Just Justice

  23 aprilie 2016 9:55

  Cea mai buna sentina ar fi fost CONDAMNARE LA MOARTE PRIN SPANZURARE CU SUSPENDARE de Arcul de triumf

  raspunde comentariului
 • ion

  22 aprilie 2016 21:33

  Oare e acoperit sau descoperit ?sa nu-i fie frig!

  raspunde comentariului
 • Darul ceresc

  22 aprilie 2016 18:58

  Partidul Condamnaților, infractori la vârf... la ăștia se râdea și glumea de parcă ar fi câștigat alegerile bașca l-ar fi debarcat pe Băse postreferendum. Băh și ce trofee și-au tras haznalele, să moară televiziunile locale, o să-i voteze spălații pe creier? Desigur ! Noroc că mai avem în fundul pământului ceva resturi de petrol și gaze și americanilor nu le prea plac corupții. Ai altora desigur. De infractorii din sistem și spălații pe creier nu ne scapă decât zona Vrancea... sau poate ăl de sus să arunce-n noi cu vreun bolovan ceresc.

  raspunde comentariului
 • prăpădel

  22 aprilie 2016 16:47

  Cum este justitia este și tara sau poate nitel mai rea ..

  raspunde comentariului
 • zaitz90

  22 aprilie 2016 15:50

  Ce tara de tot rahatul !!!! Adica individul asta a fraudat insusi sistemul democratic al VOTULUI ca sa nu mai vorbesc de cele MULTE voturi false si ia doi ani cu suspendare ???? Pai ar trebui spinzurat de limba, ca exemplu. in fata Parlamentului, ca sa nu mai incerce nimeni asa ceva !!! Ce rusine , ce rusine ......Si ne mai miram ca sintem tratati in Europa ca o tara de mina a saptea....

  raspunde comentariului
  • Adi

   24 aprilie 2016 1:27

   Dovada cea mai buna ca se "umbla" la justitie. PSD-ul a facut o gramada de concesii intre prima sentinta si cea definitiva. Asa ca a ramas cu suspendare

   raspunde comentariului
+