HomeActualitateDragnea în alertă: groparii ameninţă cu greva chiar în...

Dragnea în alertă: groparii ameninţă cu greva chiar în ziua alegerilor!

Deşi până mai ieri cei din PSD erau foarte liniştiţi în privinţa triumfului în alegerile europarlamentare, un eveniment de ultimă oră le-ar putea da calculele peste cap. După câte suntem informaţi, groparii din întreaga ţară, organizaţi în Sindicatul „Sapa şi Lopata” au decis să intre în grevă generală chiar mâine, în ziua alegerilor. Se pare că oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că ministrul Administraţiei şi Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, nu şi-ar fi îndeplinit promisiunile şi i-ar fi lăsat de izbelişte:

„În 2012 am muncit zi-lumină la referendum, să-i iasă lui prezenţa la vot 300%, am dezgropat la alegători de-au făcut şi lopeţile bătături! Şi cu ce ne-am ales? Avem cel mai mic salariu pe economie, suntem fiii ploii, în vreme ce alţii, care n-au contribuit cât noi la victoria USL, sunt bine-mersi, freacă menta pe bani mulţi prin birouri”, a declarat liderul sindical Ion Ciolănescu din Teleorman.

Groparii ameninţă că, dacă revendicările nu vor fi rezolvate urgent, mâine dimineaţă vor refuza să iasă la muncă, împiedicând astfel milioane de votanţi tradiţionali ai PSD să bântuie pe la urne. Ei afirmă că n-ar fi exclus ca şi şoferii de microbuze să intre în grevă de solidaritate, din aceleaşi motive. „Să-l văd eu pe Dragnea atunci cu ce mai aduce la vot babele pupătoare de moaşte şi microfoane!”, a precizat Ciolănescu.

Avertismentele groparilor au stârnit panică la nivelul administraţiei şi se pare că deja Dragnea ar fi cedat în faţa sindicatelor din gropărit. Potrivit unor surse din PSD, ministrul ar fi acceptat să facă unele concesii: „Salariul nu putem să li-l dublăm, că nu mai sunt bani la buget, în schimb îi vom ajuta pe gropari indirect: vom dubla taxele, astfel încât vor crăpa de două ori mai mulţi români ca anul trecut. Toată lumea va fi mulţumită: groparii vor avea mai mult de muncă, deci vor primi şi mai mulţi bani de la rudele cadavrelor neînsufleţite ale celor decedaţi, iar noi vom avea şi mai mulţi alegători în decembrie, la prezidenţiale. Mersi, vă pup, pa!”, ne-a declarat un înalt demnitar guvernamental, care a ţinut însă să-şi păstreze anonimatul.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare