HomeActualitateDupă ce a fost sfințit de Bobotează, un perete...

După ce a fost sfințit de Bobotează, un perete de chirpici din Vaslui a început să facă minuni

Proaspăt sfințit de Bobotează, peretele unei cocioabe aparținând unei familii din Vaslui este cauza unor evenimente complet inexplicabile. Conform declarațiilor doamnei Gherghina, după ce popa din cartierul ei i l-a stropit cu apă sfințită, acesta a început să facă minuni.

După cum le-a mărturisit reporterilor Academiei Cațavencu: „Mă-ntorșeam di pi la cumpărături, când şie să văd, ăi: am găsit două pâini, o doză di Coca- Cola și zăşi lei lângă peretili pi care l-a sfințit popa. L-am întrebat pe bărbată-miu, Gigel, dacă a pus alia colo șa, când colo el era mort de biat și băuse tăți banii”. Femeia a mărturisit apoi că a pus-o pe mama ei, bolnavă de reumatism, să atingă peretele și s-a vindecat instantaneu. „Sper doar să şie di la Dumniezău și nu de la Diavol, maică!”, a continuat doamna Gherghina.

Din câte se pare, Gherghina și Gigel au deja un plan bine pus la punct. În primul rând, ei au pus deja mai multe bilete la Loto 6/49 pe care le-au frecat bine de perete. În plus, după ce minunile peretelui au ajuns celebre în tot orașul, cei doi au început să vândă bucățele mici din el, cu 100 de lei gramul de chirpici.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare