HomeActualitateDupă ce un taximetrist englez a fost bătut la...

După ce un taximetrist englez a fost bătut la Braşov, mii de masochişti au luat cu asalt România

Vara asta, se pare că patria turismului sexual nu va mai fi Thailanda, ci România. După ce a fost multă vreme considerată în Europa raiul pedofililor şi, o dată la patru ani, când sunt alegeri, şi al necrofililor, ţara noastră e pe cale să devină un punct de maximă atracţie şi pentru masochişti. Astfel, auzind că în România un turist britanic a fost bătut cu sălbăticie de un taximetrist, mii de masochişti din lumea întreagă vor descinde pe Henri Coandă, în căutare de taximetrişti smardoi.

„E grozav, abia aştept să ajung, ne-a declarat o masochistă din Londra. Cică nu doar că te bate, dar te mai şi plimbă cu maşina înainte, ceea ce mi se pare o culme a perversiunii. Noi, la Londra, nici n-avem asemenea rafinamente ale cruzimii”. Un tovarăş de plăceri al ei, din Munchen, a ţinut să adauge: „Aşa ceva nici nu-mi puteam închipui că există! Iar preţul este un chilipir! Numai imaginaţi-vă: noi, în clubul „Învineţitul vesel” din Munchen dăm o sută de euro pe şedinţă şi trebuie să plătim şi ceara de la lumânările pe care le varsă sadicii ăia pe noi, şi uzura lanţurilor, şi dezinfectarea bilei din gură… Pe când turistul britanic care s-a trezit cu ochiul învineţit la Braşov a plătit doar 70 de lei pentru plăcerea intensă resimţită în pumnii taximetristului, deci nici 20 de euro! Cu preţurile asta, vă spun, România o să spargă piaţa internaţională a masochismului!”.

În replică, taximetriştii români se apără, afirmând că gestul colegului lor a fost greşit înţeles de presă: „Dom’le, colega n-a vrut să-l bată, ci doar să-i arate ospitalitatea românească. Noi, românii, suntem altfel, când ne vine un oaspete nu-l răsfăţăm, ci-i dăm o mamă de bătaie. Dar asta numai ca să-l dovedim cât îl iubim, de fapt. Da, pentru că noi ne batem la fel de tare şi nevestele şi nimeni nu poate să spună că nu le-am iubi. Deci străinii trebuie să priceapă că a umfla ochii cuiva înseamnă, în România, suprema dovadă de dragoste”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare