HomeActualitateDupă Delta Văcărești, Clotilde aduce Capitalei Jungla Sectorului 1

După Delta Văcărești, Clotilde aduce Capitalei Jungla Sectorului 1

Delta Văcărești, miracolul sălbatic din inima unei metropole precum Bucureștiul, a impresionat întreaga lume și este zonă protejată.

Impresionată de delta din mijlocul Capitalei a fost și Clotilde Armand, primarul sectorului 1.

Armand a fost atât de impresionată de frumusețea Deltei Văcărești, încât a decis să transforme întreg sectorul 1 al Capitalei într-un ecosistem în care șobolanii, șerpii și alte sălbăticiuni să trăiască nederanjate de prezența omului de la serviciul de salubrizare.

După șobolani, acum pe străzi importante din sectorul 1, Dorobanți, spre exemplu, au început să apară și șerpii de grădină.

Este o specie de reptilă nemaiîntâlnită până acum pe Dorobanții, aici trăind doar șarpele cu bolid, despre care se știe că se înmulțește rapid în sezonul de împerechere cu afacerile statului.

Iubitorii faunei așteaptă să vadă în curând și o altă specie de vulpe în Dorobanți, în afară de comuna Roșcată cu tocuri de 15 centimetri.

Iar pentru toate aceste minunății ale sălbăticiei aduse în cel mai bogat sector al Bucureștiului, cetățenii trebuie să-i fie recunoscători primarului Clotilde Armand.

 

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare