După Delta Văcărești, Clotilde aduce Capitalei Jungla Sectorului 1

de Laurenţiu Muşoiu , 07 iunie 2021
După Delta Văcărești, Clotilde aduce Capitalei Jungla Sectorului 1

Delta Văcărești, miracolul sălbatic din inima unei metropole precum Bucureștiul, a impresionat întreaga lume și este zonă protejată.

Impresionată de delta din mijlocul Capitalei a fost și Clotilde Armand, primarul sectorului 1.

Armand a fost atât de impresionată de frumusețea Deltei Văcărești, încât a decis să transforme întreg sectorul 1 al Capitalei într-un ecosistem în care șobolanii, șerpii și alte sălbăticiuni să trăiască nederanjate de prezența omului de la serviciul de salubrizare.

După șobolani, acum pe străzi importante din sectorul 1, Dorobanți, spre exemplu, au început să apară și șerpii de grădină.

Este o specie de reptilă nemaiîntâlnită până acum pe Dorobanții, aici trăind doar șarpele cu bolid, despre care se știe că se înmulțește rapid în sezonul de împerechere cu afacerile statului.

Iubitorii faunei așteaptă să vadă în curând și o altă specie de vulpe în Dorobanți, în afară de comuna Roșcată cu tocuri de 15 centimetri.

Iar pentru toate aceste minunății ale sălbăticiei aduse în cel mai bogat sector al Bucureștiului, cetățenii trebuie să-i fie recunoscători primarului Clotilde Armand.

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • NEAGU MIRCEA

  28 iunie 2021 22:19

  SCORUL ESTE DE 1 LA 0 PENTRU HELVETIA , DE LA O LOVITURA DE MINGE CU CAPUL !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  28 iunie 2021 21:22

  IN BUCURESTI , LIPSESC TOALETELE PUBLICE , LA FIECARE COLTZ DE STRADA .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  28 iunie 2021 17:30

  POATE MA DUC PE STADION , PE ARENA NATIONALA , CA ASTAZI 28 IUNIE 2021 , VINE ECHIPA DE FOTBAL A FRANTEI . DACA AR JUCA ZINE ZIDANE , AR DA GOL CU CAPUL . ASA CA , CHAMPAGNIE ! CHOUX A LA CREME ! CHATEAU VERSAILLES ! NAPOLEON BONAPARTE !

  raspunde comentariului
+