După Delta Văcărești, Clotilde aduce Capitalei Jungla Sectorului 1

de Laurenţiu Muşoiu , 07 iunie 2021
După Delta Văcărești, Clotilde aduce Capitalei Jungla Sectorului 1

Delta Văcărești, miracolul sălbatic din inima unei metropole precum Bucureștiul, a impresionat întreaga lume și este zonă protejată.

Impresionată de delta din mijlocul Capitalei a fost și Clotilde Armand, primarul sectorului 1.

Armand a fost atât de impresionată de frumusețea Deltei Văcărești, încât a decis să transforme întreg sectorul 1 al Capitalei într-un ecosistem în care șobolanii, șerpii și alte sălbăticiuni să trăiască nederanjate de prezența omului de la serviciul de salubrizare.

După șobolani, acum pe străzi importante din sectorul 1, Dorobanți, spre exemplu, au început să apară și șerpii de grădină.

Este o specie de reptilă nemaiîntâlnită până acum pe Dorobanții, aici trăind doar șarpele cu bolid, despre care se știe că se înmulțește rapid în sezonul de împerechere cu afacerile statului.

Iubitorii faunei așteaptă să vadă în curând și o altă specie de vulpe în Dorobanți, în afară de comuna Roșcată cu tocuri de 15 centimetri.

Iar pentru toate aceste minunății ale sălbăticiei aduse în cel mai bogat sector al Bucureștiului, cetățenii trebuie să-i fie recunoscători primarului Clotilde Armand.

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Christina Schulz

  03 martie 2022 21:43

  Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail ogagakuntagmail.com1 Vrăji de dragoste2 Vrăji de dragoste pierdută3 Vrăji de divorț4 Vrăji de căsătorie5 Vraja de legare.6 Vrăji de despărțire7 Alungați un Iubit trecut8. Vrei să fii promovat în biroul tău Vraja de loterie9 vrei să-ți mulțumești iubitulContactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakuntagmail.com

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  28 iunie 2021 22:19

  SCORUL ESTE DE 1 LA 0 PENTRU HELVETIA , DE LA O LOVITURA DE MINGE CU CAPUL !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  28 iunie 2021 21:22

  IN BUCURESTI , LIPSESC TOALETELE PUBLICE , LA FIECARE COLTZ DE STRADA .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  28 iunie 2021 17:30

  POATE MA DUC PE STADION , PE ARENA NATIONALA , CA ASTAZI 28 IUNIE 2021 , VINE ECHIPA DE FOTBAL A FRANTEI . DACA AR JUCA ZINE ZIDANE , AR DA GOL CU CAPUL . ASA CA , CHAMPAGNIE ! CHOUX A LA CREME ! CHATEAU VERSAILLES ! NAPOLEON BONAPARTE !

  raspunde comentariului
+