HomeActualitateDupă eşecul comuniştilor în Moldova, Putin a fost văzut...

După eşecul comuniştilor în Moldova, Putin a fost văzut într-un club de fiţe din Dubai!

După ce a pierdut Ucraina şi România, Vladimir Putin se aştepta ca măcar o ţară să-şi ia înapoi, adică Moldova. Dar uite că al dracului Facebook, unealta imperialismului mondial, a făcut ce-a făcut şi i-a scos pe moldoveni din case, în aşa fel încât, după Ponta, a pierdut şi celălalt celovek în care Vladimir îşi pusese toată încrederea: Voronin.

Se pare că ţarul de la Kremlin a fost atât de supărat de înfrângerea la mustaţă a comuniştilor moldoveni încât, după ce a dat cu pumnul în butonul nuclear, detonând, din greşeală, câteva ogive nucleare în Kamceatka, şi după ce a ucis cu un singur glonţ ultimele exemplare de tigri siberieni, marele om a decis să-şi înece amarul în băutură. În Siberia, să bea votcă de pufoaică, nu putea să mergă, că-l recunoşteau supuşii, aşa că a plecat şi el în Dubai, pe urmele lui Ponta.

Însoţit de o misterioasă brunetă şi de un bun amic de ieşiri nocturne, pe nume Ghitzov, Putin a fost însă recunoscut de un bodyguard rus, care păzea intrarea la clubul de fiţe O1NE Yas Island. Bodyguardul a reuşit chiar să facă rost de nota de plată a preşedintelui rus, din care reiese că acesta a consumat următoarele: 1 votcă mare, 1 votcă şi mai mare, 1 votcă cu gheaţă, 1 votcă fără gheaţă, 1 votcă cu lămâie, 1 votcă fără lămâie, o votcă mică, o lămâie mare, separat, să-i treacă greaţa că iar au pierdut comuniştii.

Între votci, pentru că un client a făcut greşeala să-l împingă puţin, pe când stătea la bar, Putin s-a enervat şi i-a bătut personal pe toţi oamenii aflaţi în local, rămânând singur, el cu barmanul şi bând până dimineaţă. La ieşire, perfect treaz, a condus maşina cu 200 km pe oră pe străzile aglomerate din Abu Dhabi şi, de nervi, a mai împuşcat cu kalashnikovul, un poliţist arab care a avut îndrăzneala să-l tragă pe dreapta şi să-i ceară să sufle în fiolă.

În timp ce demara, în trombă, spre un grup de sonde pe care de asemenea voia să le ia la bătaie, ca să se mai răcorească, preşedintele rus a fost auzit promiţând că, dacă comuniştii pierd alegerile şi în Rusia, lasă tot, se face păstor de cămile în Dubai şi-l aşteaptă pe Ponta să facă selfie-uri cu toate cocoşatele.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare