După Irak și Afganistan, americanii vor declara România ”stat terorist” și o vor invada ca să-i ia resursele de Internet!

de Spartakus , 04 martie 2016
După Irak și Afganistan, americanii vor declara România ”stat terorist” și o vor invada ca să-i ia resursele de Internet!

Conform vechiului proverb ”gura socialistului adevăr grăiește”, cuvintele lui Bernie Sanders, chiar dacă nu au picat bine multor români, care s-au simțit jigniți, reflectă purul adevărat: suntem cei mai tari la net de pe planetă. Toată lumea râvnește la resursele noastre, americanii și-au băgat piciorușele în ele de gaze de șist, de petrol și diamante și nu visează decât la milioanele de barili de biți din România.

De ieri, de când a făcut această declarație, candidatul democrat a devenit ținta ironiilor. ”Bernie o are mică!” titrau azi principalele cotidiene americane, referindu-se, desigur, la viteza de transfer din America. ”Viteza noastră de transfer este atât de mică încât toți hackerii americani se vor reloca în România. În America până descarci banii de pe o carte de credit piratată se devalorizează și nu te mai alegi cu nimic. Trebuie făcut ceva în sensul ăsta”, au declarat mai mulți hackeri americani, pe Internet.

Se pare că Sanders a fost atât de afectat încât aseară, înainte de culcare, nici nu și-a mai spus tradiționala rugăciune către Marx și Engels și n-a pus geană pe geană. El ar fi declarat într-un cadru intim de tovarăși că, dacă ajunge președinte, primul lucru pe care îl va face va fi să invadeze România și să-i exploateze nemilos resursele de net, pentru a le duce în America. ”Așa a făcut Bush cu petrolul irakian și uite că a mai luat un mandat. Eu de ce n-aș face-o?”, s-ar fi indignat socialistul de cumetrie.

Potrivit surselor noastre, ca să aibă motive de conflict, Sanders urmează să declare România ”stat terorist”, pentru că românii sunt terorizați: de politicienii corupți, de maidanezi, de gropile din șosele, de manele la maximum, practic de orice. ”Suntem singurii care putem pune capăt acestei stări de lucruri, ar fi spus Sanders, care, se pare, va inaugura la americani și un obicei importat tot de pe Dâmbovița: va oferi fiecărui alegător drept pomană electorală câte două găleți de mega pe secundă, să ajungă la tot poporul!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • aura

    05 martie 2016 8:43

    de parca nu au luat destul de la 1989...lasa ca nu este nevoie sa vina ei sa ia... ca le au dat fratii lor romanii care i au astaptat de la 1944 de la debarcarea in NORMAN dia...si le fructifica bine prin wall street si nas-dac...!dar asa le palce lor ! pina nu zic ei ca au luat cu mina lor nu se simt bine... iar ROMANIA tara noastra de PIRATI ... da la tot smecherul ce -i plinge la usa, si zice ca n are... doar americanii au plins 1 mie ani la usa chinei si le au dat chinejii cit au vrut...sa se mai duca si americanii astia la engleji... ca temelia lui syty o au contruit impreuna...

    raspunde comentariului
+