După jurnalista TV de la Autostrăzi, ministrul Rus va angaja o asistentă TV la Șoselele de centură!

de Spartakus , 28 mai 2015
După jurnalista TV de la Autostrăzi, ministrul Rus va angaja o asistentă TV la Șoselele de centură!

Foarte pasionat de partea feminină a presei încă de pe vremea când îi dădea interviuri lungi Laurei Andreșan, de se îndrăgostise aia de microfonul lui și nu și-l mai dezlipea de la gură, ministrul Ioan Rus pare să nu fi renunțat la această pasiune. Recent, el a numit-o în funcția de ”şef al Biroului de implementare a master planului pentru transporturi al României” pe o anume Dana Berinde, o fostă prezentatoare TV care i-a fost pentru câteva luni consilieră de imagine. Așa de tare s-a îndrăgostit Rus de imaginea pe care i-o crease fătuca încât mai avea puțin și dădea în narcisism, riscând să piardă o grămadă de bunese, de atâta îndrăgosteală de sine.

Deși nu o recomandă pentru acest post nici CV-ul, nici pregătirea profesională, ci poate, cel mult, vocea și talentul ei ascuns (care o fi ăla, nu știm), fătuca va încasa aproape zece mii lei pe lună, plus, probabil, ce mai pică pe pământ, din partea ”regilor asfaltului” – să fie primit, bogdaproste!

Se pare însă că ministrul nu se va opri aici și, dornic să facă, în sfârșit, o infrastructură rutieră modernă în România, va angaja și o fostă asistentă TV pe un post similar cu al domnișoarei Berinde. ”Probabil că domnul ministru s-a gândit că nu e suficientă o singură șef la masterplan. Berinde e pe autostrăzi, că alea-s lucrări mai serioase, iar ea a lucrat în presa quality. Însă ce ne facem cu șoselele de centură, că și astea trebuie reparate sau construite, nu?”, au precizat surse din minister.

Potrivit surselor noastre, au fost contactate deja mai multe asistente, gen Cruduța, Biăncuța sau Pamfiluța, care vor da un interviu scris și altul oral, direct cu domnul ministru. ”Domnul Rus nu mai vrea să vadă prin presă articole defăimătoare, cum că ar angaja fete pe ochi frumoși. Înțelegem, domnișoara Dana Berinde nu are niciun fel de calificare pentru post, dar nu se poate spune că una ca Daniela Crudu nu e expertă în șosele de centură”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+