HomeActualitateDupă Moroșanu, liberalii vor aduce în partid și un...

După Moroșanu, liberalii vor aduce în partid și un luptător de sumo, căci Blaga e depășit!

Dându-și seama că nu ajung nicăieri cu oameni fini, diplomați, ca Paleologu, sau cu tipi doar tari în gură, ca Bodea, liberalii au decis să meargă pe mâna sau, mai curând zis, pe pumnul unor tipi duri. Așa că au început să întărească partidul, care e foarte moleșit în ultima vreme, pierzând tot Bucureștiul în fața virilei Gabi Firea. Un prim pas a fost făcut deja, prin instalarea lui Cătălin Moroșanu la cârma Tineretului Liberal. Celebrul luptător de K1 e decis să nu precupețească niciun efort, nici un pumn și niciun picior în gură pentru a asigura victoria liberalilor la alegerile din toamnă. ”În ultimii ani, PNL s-a înmuiat total. Înainte, mai era domnișoara Alina Gorghiu, care mai reușea să-i întărească pe unii lideri, dar, de când s-a măritat și a făcut și copil, liderii noștri au rămas neîntăriți”, afirmă surse liberale.

Pentru că, se pare, singura cale de a înfrânge PSD la parlamentare e să-i bată pe pesediști la propriu, liberalii ar intenționa, susțin sursele noastre, să dea carnete de partid tuturor clanurilor din România – evident, cele care nu sunt deja înscrise în PSD. ”Am ajuns la concluzia că ieșim mult mai ieftin dacă-i batem pe alegători decât dacă le dăm pomeni electorale. Cu banii pe care i-am cheltui cumpărând zahăr, ulei și găleți, plătim 200 de sportivi din Clanul Sportivilor sau 100 de cămătari din Clanul Cămătarilor și să-l văd eu pe alegătorul ăla care mai îndrăznește să nu vină la vot și să pună ștampila pe liberali”, a precizat un important lider PNL.

În aceeași ordine de idei, va fi adus și un luptător de sumo, întrucât Blaga, singurul lider cu aspect mai impozant din partid s-a perimat de tot și nu mai sperie pe nimeni. ”Au rămas numai șuncile de el, e clar că Blaga și-a pierdut vlaga. Nu mai e organizatorul care era, nu mai tremură pământul când calcă el prin teritoriu, parcă nici tărie nu mai are… mai ales după ce s-a scumpit băutura”, spun sursele noastre. În ciuda acestor măsuri, menite să le aducă triumful la alegerile generale din noiembrie, liberalii sunt totuși îngrijorați: ”Dacă se-apucă Dragnea și-i aduce la vot pe Bruce Lee, Muhammad Ali și alți luptători celebri și răposați, noi cum am putea să batem PSD, doar cu Moroșanu și băieții lui?”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare