HomeActualitateDupă o transfuzie de sânge, un tulcean nu se...

După o transfuzie de sânge, un tulcean nu se mai opreşte din minciuni!

Caz paranormal în Tulcea: la nici câteva ore după ce a beneficiat de o transfuzie de sânge, un localnic nu se mai poate opri din minţit. Lipatiev Ivan Alexei, un lipovean în vârstă de 50 de ani, avusese nevoie de respectiva transfuzie după ce fusese adus la spital în comă alcoolică, în urma unei onomastici în familie. Practic, omul nu mai avea mai mult de câţiva militri de sânge în alcool, aşa că medicii au fost nevoiţi să recurgă la o transfuzie urgentă. Şi, cum însuşi Victor Viorel Ponta, premierul României, tocmai donase sânge, în ziua precedentă, deci existau rezerve suficiente, Lipatiev a putut fi salvat.

Ciudăţeniile au început să apară imediat după aceea. Abia ieşit din comă, lipoveanul a pretins că, de fapt, nici nu pusese alcool în gură şi că totul e o înscenare a lui Băsescu Traian. Mai mult, când un coleg de salon l-a întrebat dacă are măcar patru clase, Lipatiev s-a făcut foc şi pară, afirmând că are bacul dat, facultatea terminată şi mai multe mastere la bază. Familia a rămas de-a dreptul şocată după ce, venind să-l ia acasă, la Mila 23, cu o barcă, Lipatiev a făcut un scandal monstru, întrebând unde sunt jandarmii, pentru că el nu vrea să vâslească nici de-al naibii!

„Nu ştim ce se întâmplă cu el: minte cum respiră! Nu spune o propoziţie fără să strecoare şi-o minciună. Şi nici măcar nu îi e ruşine, cu asemenea minciuni gogonate. Când îl dăm în vileag şi-l dovedim mincinos, ne face băsişti nenorociţi, când am vrut să mergem la biserică, ne-a spus că el nu merge, că el e ortodox adevărat, nu pravoslovnic ca noi! E un caz disperat, cred că o să-l internăm la nebuni, că nu ne mai înţelegem cu el”, a declarat soţia bărbatului.

Medicii au fost şi ei uimiţi de transformare, dar şi mai uimiţi au rămas de faptul că, după transfuzie, lipoveanul nu mai avea grupa de sânge A2, ci A3, o grupă extrem de rară, pe care o au, spun statisticile, numai românii cu creierele spălate de Antena 3 – iar Lipatiev nu are televizor acasă!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare