E Victor Ponta iar în sărbătoare: el împlinește, azi, trei ani de guvernare!

de Victor Eugen Lungu , 27 aprilie 2015
La aniversare, Ponta vine cu torturile, iar românii promit să-i aprindă lumânările

Departamentul de furturi de pe “Guoagăl” al Academiei Cațavencu a pus mâna pe Notițele secrete pe baza cărora azi, în fața apropiaților, Victor Ponta și-a ținut Adevăratul Discurs cu ocazia Bucuriei prilejuite de faptul că guvernează de 3 ani fără să-l tragă nimeni la răspundere, iar Klaus Iohannis tace și face. Pas după pas. În excursii de stat.

Dacă vom fi întrebați de ce am furat, vom mărturisi, ca ultimii borfași prinși la tăiat conductele de irigații și șinele de cale ferată în miezul nopții: “de foame” (și, mă rog, puțină nemeritată glorie gen televiziune).

Din Notițe reiese că: mai e puțin și se reușește punerea în practică a tot ceea ce și-a propus USL acum trei ani, care funcționează bine sub denumirea de “Le-am dat țara înapoi”. În bot. Aka: USL 2.0. Pe planul luptei împotriva corupției, sunt pe cale de a deființa DNA (că parcă și-o cer la cum lucrează acum). S-a reușit strângerea relațiilor cu magistrații numiți de PSD în mandatul tandemului Ion Iliescu-Adrian Năstase în cadrul CSM și Înaltei Curți de Casație și Justiție.

În ultimii trei ani de Pivniceru, Cazanciuc și Nițu, Justiția aproape că s-a însănătoșit ca pe vremea lui Adrian Năstase, azi cinstit expert la la Palatul Cotroceni. Așa că au să devină formalități eiberarea și spălarea imaginii judiciare ale lui Dan Voiculescu, Cătălin Voicu șamd. Cică cel din urmă va fi delegat să continue instituționalizarea mafiei la nivelui întregii justiții din România, motiv pentru care va cumula funcțiile de ministru de Interne și al Justiției.

S-a reușit deblocarea angajărilor în sistemul bugetar și umflarea acestuia pentru o mai bună sifonare a banului public; întreținerea, în scopuri electorale, prin programe de asistență de la buget, a celor ce nu vor să muncească (în fond, munca-i numai pentru ăia de-și plătesc taxele și impozitele, după cum bine ne zice un clip ANAF sponsorizat de Guvern din buzunarele acelorași). Se continuă cu succes politica de pauperizare a populației pentru a putea fi manipulată și mituită în perioada alegerilor, politică introdusă de Ion Iliescu și perfecționată de către Adrian Năstase.

Mass-media a fost orientată către tăcerea și liniștea din timpul mandatului lui Adrian Năstase pentru a se putea fura (pardon, lucra) în liniște.

De acuma încolo, continuă lupta pentru numirea în funcții publice de prim rang, cu păstrarea funcțiilor câștigate prin vot, a unor vechi baroni locali, inculpați sau judecați și încarcerați, precum Radu Mazăre, Marian Oprișan, Radu Fenechiu, Dan Radu Rușanu, Cătălin Voicu, Dan Voiculescu șamd. O primă reparație istorică s-a făcut prin aducerea lui Adrian Năstase ca expert la Palatul Cotroceni.

Pentru o mai bună coordonare a Țării, se vor numi trei prim miniștri: Victor Ponta, prim-ministrul Raliului și Derapajului în Peisaj, Dan Voiculescu, prim-ministrul Turnătoriei și Devalizării Cetățeanului (cu adjunct Sorin Ovidiu Vîntu) și, prin intermediul lui Liviu Dragnea (că se pricepe la lucrul cu defuncții), Dinu Patriciu, prim-ministrul mic.ro care va face privatizarea resurselor Macro. Alături de ei, doi președinți de Patrie: Cel Care Tace: Klaus Iohannis și Cel Din Umbră: Adrian Năstase.

Ca atare, se va ieși din structurile Euro-Atlantice și se va re-semna Tratatul de la Varșovia. Vor fi și avantaje: pachetul de Kent va costa 21 de lei la magazinul de partid din colțul străzii și Vântu va putea să cumpere din nou cupoane de privatizare.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • un roman mai prost

  28 aprilie 2015 4:51

  ba limbric. Cine nu este cu Romania,nu este cu noi. Esti un gunoi,un alt gunoi, ca toate gunoaiele care au dominat Romania postdecembrista.Va doresc sa cintati intenrationala mafiota in fata esafodului,plutonului de executie. PREA MULTA CLEMENTA,PTR O GLOATA DE NEMERNICI, TICALOSI IRESPONSABILI, PERICULOSI SOCIALI,TERORISTI ANTIDEMOCRATICI.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  28 aprilie 2015 4:43

  LA FRAIERUL ASTA CIT DULAI DE PAZA, DE AIA CARE LA PRIMUL FOC , FAC PISI PE EL. PLATESC ROMANII?ba aveti de grija, ca iara faceti,ca cu Ceausesti faceti pe voi, iara va rejugiati cereti qzil la toate familile. aveti grija, ca va saltm de peste tot din toate.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  28 aprilie 2015 4:40

  PE LIMBRICUL, ASTA , LAU LUNGIT,AIA DE PESTE TOT IN TOATE. IAU CRESCUT URECHILE SI NU -SI MAI,MAI VEDE LUNGUL NASULUI.CA TOTI, ASTIA DE PESTE TOT IN TOATE, CARE SE CRED ACOPERITI, DE TOATE.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  28 aprilie 2015 4:33

  ASTIA VASALI REGIMULUI DICTOCRSTIC,ASTIA, DIN MEDIACRATIE.VOI,VOI SUNTETI, TRADATORI, TEORISTI, MAFIOTI NEAMULUI.V-ATI VIDUT SI MAMA SI SORA SI FRATI, PTR ARGINTI REGIMULUI FANRIOT MAFIOT, VOI ASTIA DIN MASMEDIA, FARISEI AI NEAMULUI,JUDAS,JUDAS.VETI PRIMI FOCUL,NEAM DE TRADATORI , VINZATORI DE NEAM SI TARA.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  28 aprilie 2015 4:27

  CIND AI VEZI CUM SE CEARTA,NEMERNIUCI NEAMULUI, O SA LE TAIEM MAINILE AMINDOUA LA TICALOSI, SOBOLANI ASTI CARE NE IAU DREPTUL LIBER LA EXPRIMARE, LA TALIBANI, IPOCRITI ASTIA AXCOPERITI.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  28 aprilie 2015 4:25

  sa vezi, ce ochi ca cepele scoate asta, cit de curind.o sa-i iasa bulbi, colorati. la sobolanula asta, in fata garzilor pretoriene,Sa depuna juraminta TARI si POPORULUI.NU TICALOSILOR, TRADATORILOR, TERORISTILOR.AJUNGE CU CARACATIUTA DE STAT CU DESERVUCILE, SECURITATEA,NEOSECURITATEA, SOCIETATILE SCRETE, STAT IN STAT VASALE INTERESLOR GLOBALISTE, NOI DEZORDINI. AJUNGE NOI NU SUNTEM COLONIA VESTUL, NU SUNTEM COLONIA ESTULUI.NOI SUNT PTIETENI CU TOTI, CINE NE RESPECTA.NU CINE VINE SI NE IMPUNE, SA TRAIM RAU.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  28 aprilie 2015 4:18

  generatia lui asta, a lui TURCESCU, VAI DE CAPUL NOSTRU, ACOPERIT, DE PROSTI ASTIA. ASTIA SUNT, AGENTI NOSTRI? PAI PE ASTIA, SI AIA DE PE MARTE, ZIC NUMAI, ALA DE MAI SUS, RECUNOSC MISTRETUL INTRE ATITA CAZUTI DE FAZANI.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  28 aprilie 2015 4:13

  bai limbric, sa nu ti amanta celuilat ticalos ,tradator, teorist, inamic al statului ,al urmas de alui Iliescu, altul cica, de la Moscova, dar care ne-a vindut vestului,ne-au facut teoristi intentionali, o sa nu vorbim de comertul de arme,o de antrenamentul terostilor, jihadistilor noi orinduri la care ne-au legat in lanturi traga un glont in dtichie,urmasi, urmasi partizanilor lui Tito! Asa in respespect ptr Koso,va. NEAM DE KAZAR PROST CE ESTI.ALTU TICALOS DE SINGE, IMPUS NATIEI ROMANE DE IMPWRIUL APOCALIPSEI.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  28 aprilie 2015 4:05

  si limbricul asta, care inmina buchetul de flori odioasei. a ajuns mare, tradator, terorist economic, un bandit, crimunal ajuns mare, la asti in servici.Servicile cui?A.astia de peste tot in toate, Apocaliptici nostri.Stai. ca vine Noua Ordine Romaneasca, peste voi. NIMENI SI NIMIC NU NE DICTEAZA SOARTA.AJNGE CU REGIMUL FANARIOT-MAFIOT,DICTOCRATIC. AJUNGE CU DESERVICILE,ANTINATIONALE,SOCIETATILE SECRETE. AJUNGR CU DEZORDINEA CREATA DE REGIMUL DICTOCRATIC POSTDECEMBRIST.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prostt

  28 aprilie 2015 3:56

  rizi,mai prostule, caz nici macar fata de mongol, nu ai.orice de alti serviciu, te descompirau. O sa va rupem giturile, la toti tradatori ,teroristi, astia globalisti. Romania nu este tara vostra1 A cotropitorilor impusi, de stapini lor straini.Ajunge cu dezordinea, noi orinduri! Traiasca Patria..Romania.atentie sobolanilor,

  raspunde comentariului
+