Elena are mere PMP

de Nestor , 26 septembrie 2014


Sensibilă și mămoasă cum o știm, inclusiv pe linie de fundație/partid, Elena Udrea a început o împărțeală cu ghiozdane, abecedare și rechizite către copii nevoiași. Desigur, acțiunea nu are nicio legătură cu campania electorală și se dorește o palmă (didactică) pe poponețul actualilor administratori ai țării; ăia care fac din lup vulpe și luptă, cu toată incapacitățile lor, împotriva învățământului gratuit și nerentabil pentru afacerile proprii.
 
Eu, trecut bine de vârsta infantilă, îmi permit să văd în dărnicia coanei Nuți o fățărnicie identică pretențiilor de dascăl digital ale Doctorului Ponta. Dacă s-ar fi gândit dumneaei să facă gestul înaintea apariției scandalului cu manualele, altfel ar fi stat situațiunea. Așa, e doar o păcăleală de vulpe speculând peștele electoral prin coada ursului hoțoman de la Putere.

În general, pretinșii politicieni români merg pe ideea naivității fundamentale a alegătorilor băgători în traista cu voturi. Nu că n-ar avea dreptatea lor, dar nici n-o să eradicăm astfel vreodată prostia din România, cum și-a dorit armeanul deștept Spiru Haret. Care și el a ajuns azi botezător fără voie al unei fabrici contribuind la sporirea păcălicilor și tândălicilor cu diplomă, pregătiți să-și scrie doctoratele fără să știe unde se pun cratimele.

Asta e, dacă nu ne plac pescuitori de oameni la conducere, sunt buni undițașii în ape tulburi; cei gata oricând să amăgească poporanii cu o râmă, pentru un ce folos în minciocul lor de partid. În definitiv, suntem în economia de piață și oferta e pe măsura cererii și trendului social. Mai bine hai acum să dăm mână cu mână: vine ziua doamnei învățătoare și vrem să fim aceiași părinți cu notă mare la purtare.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • terente

  26 septembrie 2014 22:15

  Lăsați voi prostiile cu ghiozdanele că ie depășite. Îi vom informatiza pă toți cu licențe maicrosoft.Și apropo dă știrea cu ăi 9 miniștri deocamdată...- La auzul acestei știri mai mulți pușcăriașii au organizat proteste spontane.NU NE MAI ADUCEȚI TOȚI HOȚII ĂȘTIA că ne lasă dezbrăcați ar fi susținut manifestanții.

  raspunde comentariului
 • Carcotasul

  26 septembrie 2014 21:15

  Tanti Nuti are mere,cocosel vine si cere,tanti Nuti nu se indura,cocosel vine si fura.Cap are minte ce i mai trebuie,pentru rolul de candidata precis primeste niste contracte faine de la ponta.

  raspunde comentariului
 • Maleficent

  26 septembrie 2014 18:03

  Copii, daca muscati din merele oferite de cioara vopsita ati pus-o de-un somnic iara...

  raspunde comentariului
 • JEAN MOSCOPOL

  26 septembrie 2014 16:56

  Ponta si Nuti un cuplu ideal,aceasi ideologie alte partide.Cu aceasta candidata dreapta i si sapa singura groapa.Tanti Nuti din Baicoi nu mai da cu mere n noi,si cand te gandesti ca a facut sute de milioane de euro avere,precis nu SUA este tara tuturor posibilitatilor.

  raspunde comentariului
+