HomeActualitateElena are mere PMP

Elena are mere PMP

Sensibilă și mămoasă cum o știm, inclusiv pe linie de fundație/partid, Elena Udrea a început o împărțeală cu ghiozdane, abecedare și rechizite către copii nevoiași. Desigur, acțiunea nu are nicio legătură cu campania electorală și se dorește o palmă (didactică) pe poponețul actualilor administratori ai țării; ăia care fac din lup vulpe și luptă, cu toată incapacitățile lor, împotriva învățământului gratuit și nerentabil pentru afacerile proprii.
 
Eu, trecut bine de vârsta infantilă, îmi permit să văd în dărnicia coanei Nuți o fățărnicie identică pretențiilor de dascăl digital ale Doctorului Ponta. Dacă s-ar fi gândit dumneaei să facă gestul înaintea apariției scandalului cu manualele, altfel ar fi stat situațiunea. Așa, e doar o păcăleală de vulpe speculând peștele electoral prin coada ursului hoțoman de la Putere.

În general, pretinșii politicieni români merg pe ideea naivității fundamentale a alegătorilor băgători în traista cu voturi. Nu că n-ar avea dreptatea lor, dar nici n-o să eradicăm astfel vreodată prostia din România, cum și-a dorit armeanul deștept Spiru Haret. Care și el a ajuns azi botezător fără voie al unei fabrici contribuind la sporirea păcălicilor și tândălicilor cu diplomă, pregătiți să-și scrie doctoratele fără să știe unde se pun cratimele.

Asta e, dacă nu ne plac pescuitori de oameni la conducere, sunt buni undițașii în ape tulburi; cei gata oricând să amăgească poporanii cu o râmă, pentru un ce folos în minciocul lor de partid. În definitiv, suntem în economia de piață și oferta e pe măsura cererii și trendului social. Mai bine hai acum să dăm mână cu mână: vine ziua doamnei învățătoare și vrem să fim aceiași părinți cu notă mare la purtare.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare