HomeActualitateElena Udrea, surprinsă pe când cumpăra toată colecția de...

Elena Udrea, surprinsă pe când cumpăra toată colecția de fulare Burberry!

Fiindcă știe prea bine că, de la trimiterea pe eșafod a „austriecei” Maria Antoaneta, boborul n-a mai așteptat cu atâta patos o decapitare, fie ea și simbolică, Elena Udrea își ia măsuri serioase de precauție. Asta mai ales după ce ieri, aduși de acasă cu sarmaua-n gât și vinul în vezică, colegii deputați din Comisia Juridică au dat undă verde arestării ei, măsură pe care există toate șansele să o ia azi și ceilalți parlamentari.

Așa că, având în față spectrul unor nopți de neuitat cu viețașele de la Târgșor, Elena Udrea face tot posibilul să nu ajungă după gratii. Potrivit unor surse, astăzi de dimineață, la prima oră, Duamna ar fi golit rafturile magazinelor, cumpărând toată colecția de fulare Burbery. Aceleași surse din apropierea fostei candidate la președinție ne-au declarat:

”Duamna Elena Udrea e, totuși, o doamnă. Chiar dacă se zgârie cu lama de epilat scurt la gât, ca Năstase, n-o să se poată fâțâi toată seara prin fața camerelor de televiziune cu un singur fular, nu? Așa că și-a cumpărat toată colecția, ca să fie elegantă, ca de obicei. Va purta un fular bej când iese din vilă, un altul alb-roșu cu dungi albastre când se suie în ambulanță, ca să-l asorteze la culorile mașinii și la girofar, un altul, gri, când va ajunge la spital, ca să sublinieze că acolo viața e cenușie rău de tot și așa mai departe. De asemenea, neavând un pistol Smith&Wesson, ca Năstase, va folosi o brichetă în formă de pistol, marca Gucci&Vuitton, dar din păcate, nu vă pot preciza și cu cine va fuma în seara asta țigara de după la Rahova”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare