Emil Boc: ”Nevastă-mea e ușoară, mai greu mi-a fost să țin în cârcă toți mafioții din guvern!”

de Spartakus , 08 august 2016
Emil Boc: ”Nevastă-mea e ușoară, mai greu mi-a fost să țin în cârcă toți mafioții din guvern!”

Prezent oriunde e rost de distracție și râs în hohote, de la cositul fânului și bătăile cu perne, la ședințele de analiză din PNL, Emil Boc nu putea lipsi de la un festival de muzică precum UNTOLD. În a doua zi de festival, el a fost surprins ridicându-și în cârcă soția și dansând cu ea pe ritmurile frenetice. Evident, mulți și-au pus întrebarea cum de are un om atât de scund și, aparent, firav, ca primarul Clujului, puterea să danseze cu o doamnă în spinare. Se pare că răspunsul stă în bogata experiență acumulată de simpaticul edil de-a lungul anilor, mai ales cât timp a fost premier al României.

De altfel, potrivit unor surse bine dezinformate, chiar Emil Boc le-ar fi răspuns mai tinerilor săi colegi de zbânțuială de la UNTOLD, uimiți de capacitatea lui extraordinară, că, dacă n-ar fi fost prim-ministru pe timpul lui Băsescu, i-ar fi fost imposibil să-și țină soția în cârcă atâta vreme. ”Domnul primar e un om extraordinar, cum rar mai găsești până și în Ardeal. E bun, chiar prost de bun, cum se zice, pentru că, de mărinimos ce e, a acceptat, de când se știe, să-i țină pe alții în spinare. Cât a fost premier din partea PDL, el i-a ținut pe toți în spate și erau numai dinozauri îngrășați de la buget prin guvernul ăla. Și hai, că pe doamna Udrea e o plăcere să o ții în cârcă, dar pe lângă ea mai era obligat, săracul, să îl țină și pe Dorin Cocoș, iar ăla avea două chintale pe un picior. Nu mai spun că, atunci când o lua președintele Băsescu pe ulei, tot pe domnul Boc cădea măgăreața și trebuia să-l care în cârcă până la mașină, că sepepiștii făceau hernie”, au povestit sursele noastre.

Nici acum, inimosul Emil Boc nu are o soartă mai ușoară. Deși Alina Gorghiu a născut și acum se descurcă mai ușor cu ea, că a mai slăbit, primarul din Cluj continuă să fie nevoit să-l țină în spate pe Blaga, care n-are niciun gând să ajungă la o siluetă de fotomodel. După câte se zvonește, însă, până și un om răbdător ca Emil Boc are limitele lui și, din toamnă, dacă în PNL nu va veni la conducere o garnitură nouă, tânără, de maximum 60 kg per lider, primarul clujean va renunța să mai țină în cârcă tot Partidul, că riscă să se cocoșeze de tot.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • segregatul

  09 august 2016 7:53

  ma intreb care o fi cosul zilnic al dumnealor? si care or fi costurile pe cap de securit furajat? ca de ce beneficii ne aduc mi-e si frica sa-ntreb, de atatea beneficii mai avem un pic si o mierlim toti de boli, mizerie si alte delicatese.

  raspunde comentariului
 • max

  08 august 2016 18:12

  Boculet a facut ardeleneste treaba,da' ce sa te faci cu miticii pe care-i cumperi cu-n mic si-o bere,tara de asistati

  raspunde comentariului
+