HomeActualitateEpistola lui Vladimir Putin către USLeni!

Epistola lui Vladimir Putin către USLeni!

Academia Cațavencu a pus mâna pe scrisoarea pe care tocmai au primit-o șefii USL din partea patronului lor spiritual și material, Vladimir Vladimirovici Putin. Se pare că acesta este foarte supărat, după cum veți vedea când o veți citi.

 

Eto pizdeț!

Azi, în timpul partidei de lupte cu trei urși de fiecare dimineață, am aflat că magistrații voștri au decis să-l pună înapoi pe Băsescu la Cotroceni. A fost pentru prima dată în acest mandat când mi-am întrerupt bătăile cu urși. L-am chemat pe Medvedev să-mi toarne niște ceai de cucută cu cianură (credeați că Rasputin e singurul rus imun la otrăvuri? Pe mine nu mă omoară nici măcar o explozie nucleară – zhri govno i zdohni, băi, fătălăilor!) și m-am dus să împușc niște protestatari și niște ziariști – în ultima vreme singurul lucru care mă mai relaxează și singurul moment al zilei în care mă pot gândi cu adevărat la treburile obștești ale Rusiei.

Trebuie să vă mărturisesc că sunt foarte dezamăgit. Păi, n-ați primit indicații precise de la Vocea Rusiei, adică a mea, n-ați avut televiziunile, n-ați avut guvernul și parlamentul? Ce naiba v-au învățat ăia, mă, la Securitate? Ați ieșit în față cu amatori ca măscăricii ăia doi – nici măcar nu le știu numele… Ce dracu’, mă Ilici, ai trecut prin KGB degeaba? Și dacă tot suntem aici, ce e prostia asta cu judecătorii care fac ce vor ei? Adică cum? Atât de tare m-am enervat, încât îmi vine să mă duc să bat un rechin! Cu mâinile goale! Uite, bleah, exemplu: eu voiam ca fătucile alea care cântă împotriva mea să ia doar amendă, iar judecătorii mei, dresați mai bine decât haita de lupi din curte, le-au dat doi ani de pârnaie. Așa se face, neaveniților! Până și prostu’ ăla de Lukașenko pricepe și voi nimic?

Ca urmare a celor întâmplate, vă anunț că o să-mi găsesc alți lachei să mă scape de scutul ăla. Mă gândesc serios să-l pun pe amărâtul de Dimitri Anatolevici să învețe română și să-l trimit să vă facă treaba!

Pașiol nahui,

Vladimir Vladimirovici Putin

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare