HomeActualitateErdogane spune drept: ai tras KGB în piept?

Erdogane spune drept: ai tras KGB în piept?

După ce a instituit starea de urgență și a suprimat drepturile omului pe motive de lovitură de stat cu defect de fabricație, sultanul Turcei R. Dogan a ieșit la popor cu o declarație atât de crăcănată încât te lasă mult de admirație.

Președintele de pe malul Bosforului a ieșit cu arătătorul la tablă și a arătat în direcția armatei și a serviciilor secrete pe care le-a acuzat, pe model Ceaușescu, de grave nereguli și nerealizări în activitate. Declarația splendidă a fost făcută pentru agenția Reuters și vine să alimenteze speculațiile conform cărora neica Putin și KGB-ul și-au băgat nițel coada în rahatul turcesc.

Departamentul de Erdoganie Aplicată de pe lângă AC a elaborat un raționament scurt dar vioi în legătură cu această declarație a sultanului. Specialiștii noștri zic  așa: dacă teoria erdoganului cum că securiștii turci au fost praf este corectă, cum se explică faptul că în nici o săptămână de la deranj regimul dictatorial de la Ankara a umflat peste 60.000 de dușmani ai poporului pe care i-a acuzat de lovitură de stat? Bazat pe ce, întreabă erdoganologul nostru, care nu înțelege cum și cine a produs dovezile pe baza cărora judecătorii nearestați încă au dispus zecile de mii de arestări.

Dacă R Dogan are dreptate și turcaleții din serviciile secrete au trădat, atunci de bună seamă că lovitura de stat a fost dejucată de securiștii sovietici, așa cum speculează gazetele capitaliste. Iar dacă rușii sunt prezenți în acest spectacol grandios, atunci NATO ar cam trebui să se grăbească și să-și ia catrafusele din Turcia. Și să-l interneze de urgență la balamuc pe Trump, că dacă iese ăsta președinte e în stare să declare război Turciei și să se predea. Păi, da, nu vă strîmbați, n-a zis el că-i fan Dogan?

Dacă R Dogan mănâncă rahat turcesc, d-ăla proaspăt, atunci logica ne spune că lovitura de stat din Turcia nu-i decât o chinezărie de doi lei pe care măritul sultan a manufacturat-o și o utilizează pentru a beli opoziția, presa, profesorii, magistrații și pe oricine îl mai enervează. Iar în acest caz UE trebuie să-i dea UE lui R Dogan și să-i închidă ușa Europei în meclă. Părerea noastră de experți!       

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare