HomeActualitateRevoluționarii din Kiev lansează campania ”Donează sânge și pentru...

Revoluționarii din Kiev lansează campania ”Donează sânge și pentru români”

După ce au văzut la televizor reacțiile leșinate ale românilor față de grozăviile strigătoare la cer ale guvernului de la București, mai mulți revoluționari din Kiev au realizat că lucrurile nu mai pot continua așa. Prin urmare, ei au decis să inițieze o campanie umanitară pentru salvarea poporului român.

”În decembrie 1989 am văzut că românii erau plini de hemoglobină, stăteau bine și cu calciul, și cu mineralele, și cu vitaminele, dar lucrurile s-au schimbat de atunci. Fier nu prea mai au, că s-a furat și s-a dat la fiare vechi, acum sunt pe cale să rămână și fără alte minerale și, de pârliți ce sunt, nici gaze n-o să mai aibă. Ce să mai discutăm, sunt bolnavi rău de tot, practic nu mai au deloc sânge-n ei. Nu putem sta cu mâinile încrucișate, uitându-ne la poporul român cum devine o legumă”, a declarat un manifestant din Euro Maidan.

Omul a precizat reporterilor noștri că mii de demonstranți contra regimului de la Kiev și-au anunțat disponibilitatea de a dona sânge pentru anemicii de români și că în piață se alcătuiesc deja liste de donatori. ”Evident, pentru că e totuși vorba de 19 milioane de oameni nu vom putea acoperi necesitățile, dar vom ajuta măcar câteva zeci de mii de români să-și revină, cât de cât, din anemie, ca să aibă măcar puterea să iasă pe stradă. Oricum, în privința celorlalte milioane nu știu dacă putem face ceva, pentru că au atâta alcool în sânge încât nici dacă le-ar băga transfuzii tot poporul chinez”.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare