HomeActualitateEXCLUSIV! Adevăratul CV a lui Niels Schnecker vă va...

EXCLUSIV! Adevăratul CV a lui Niels Schnecker vă va șoca!

Departamentul de Investigații Inventate al Academiei Cațavencu a obținut, în exclusivitate, adevăratul curriculum vitae al lui Niels Schnecker, viitorul șef de campanie al lui Crin Antonescu. Spre deosebire de ce s-a publicat în presă până acum, noi am aflat că, de fapt, domnul Schnecker nu și-a băgat chestii fanteziste în CV, ci, de fapt, a scos o mare parte din informațiile din document. Nu știm exact de ce, dar, dacă ați afla ce știm noi, l-ați pune pe Niels primul faraon-rege-suprem-nebunia-lui-Salam al României. Iată doar câteva date, care sperăm că nu vor submina ordinea de stat a țării:

Nume: Niels Schnecker

Data nașterii: Zece minute după Big Bang.

E-mail: Primește orice mesaj telepatic, n-are nevoie.

Naționalitatea: Nu are. Știți înjurătura aia cu „dumnezeii mă-tii”? Ei bine, el e unul dintre „dumnezei”.

Studii:

350 î.e.n.– Începe studiile la Academia lui Platon din Atena. Este coleg de bancă cu Aristotel, alături de care inventează știința biologiei.

1600 – 1900 e.n. – profitând de recomandarea primită din partea lui Platon, Niels Schnecker studiază alături de cei mai mari savanți ai Renașterii și Iluminismului. Obține doctorate în fizică, medicină și inginerie alături de Leonardo Da Vinci, Descartes și frații Wright.

1905 e.n. – coordonează, din umbră, teza de doctorat a lui Albert Einstein.

2010 e.n. – termină toate facultățile Universității „ARTIFEX” în același timp.

Experiență profesională:

30 î.e.n. – șeful de campanie al lui Octavian Augustus. Stratagemele sale au ajutat la formarea Imperiul Roman și alegerea lui Octavian ca împărat.

Cca. 990 e.n. – primul român care trece Atlanticul alături de Vikingi. S-a ocupat de navigație

1170 – 1193 e.n. – Consilier de imagine pentru Saladin, primul sultan Ayyubid al Egiptului și al Siriei. Schnecker a făcut din Saladin cel mai iubit musulman din Europa creștină de la vremea respectivă. Și astăzi, este liderul musulman cu cei mai mulți fani în Occident.

1600 e.n. – Consultant politic al lui Tokugawa Ieyasu, shogun-ul care a unit Japonia în 1615. Datorită sfaturilor lui Niels, bineînțeles.

1776 e.n.  – Semnează în fals Declarația de Independență a Statelor Unite ale Americii în locul lui Benjamin Franklin, care era ocupat, în momentul respectiv, cu o pipiță.

1918 e.n. – Își asumă numele de Ferdinand I și formează România Mare.

1969 e.n. – Pășește alături de Neil Armstrong pe Lună.

Cca. 2000 e.n. – Inventează prima șaormă cu de toate din România.

Limbi străine: română, moldovenească, engleză, franceză, germană, urdu, tagalog, elfă, glossolalia, greacă veche, romani, aztecă, catalană, austriacă, secuiască, voiculească

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare