HomeActualitateEXCLUSIV! Ce spun oamenii de fotbal despre oamenii de...

EXCLUSIV! Ce spun oamenii de fotbal despre oamenii de fotbal!

Valul de condamnări de ieri, din dosarul transferurilor, le-a cam tăiat oamenilor de fotbal din România cheful de a comenta despre absolut orice mai puțin despre fotbal. Noi ne-am luat însă crampoanele în dinți și i-am întrebat ce cred despre sentințele fără precedent.

 

Gigi Becali: Băbăiatuleee, io nu pot să comentez că sunt în campanie, da’ vă răspund. Păi ce părere să am, hahalerelor de la Cațavencu care sunteți voi hahaleree? E o curvăsăraie, m-ai înțeles? Pentru că de ce. Justiția din România e plină de zdrențe, da? Păi cum să intre verii mei la pușcărie din cauza la judecători care sunt ei zdrențe și mafioți, m-ai înțeles? Cum m-a băgat judecătoarea aia pe mine în arest, da? V-am zis și atunci: Barabas liber, Iisus, adică io și acum verii mei, pe cruce, da? Hai ciao!

 

Dumitru Dragomir: ‘Ți-ai dreacu’ să fiți de simpatici, iar mă căutați. Ascultați la mine ce vă spun, dar nu înregistrați. I-am zis și lu’ nevastă-mea, lu’ Vica, ăștia nu știu, dom’le, să facă ăăă combinații. Păi, ăăă, pe vremea cooperativei mergea totul șnur. Sau când vindeam blugi de la ăăă turci fără acte. Ascultați la mine ce vă spun că intră la brutărie, cum îmi zic ăștia mie, pe barba lor.

 

Cornel Dinu: Îmi pare rău, căci mulți dintre ei sunt prieteni cu mine, dar, dacă e să privim obiectiv, transcendent, din exterior, nu e nimic altceva decât o mai veche problemă a poporului român. Încă de pe vremea fanarioților. Mă refer aici, evident, la perioada 1711-1716. Se remarcă astfel încă de pe atunci o dorință de eludare a cinstei și vasalizarea efectivă a principatelor față de Înalta Poartă. Mai mult, sunt dezamăgit de mutația genetică survenită în urma migrației machidonilor, recunoscuți, de altfel, ca fiind oameni cinstiți, muncitori. E păcat!

 

Victor Pițurcă: Dacă vreți să insinuați că eu, Victor Pițurcă, trimiteam în teren la națională jucătorii recomandați de frații Becali doar că să le crească cota și să-i vândă în afara, n-am ce să comentez. Eu sunt Victor Pițurcă și am făcut performanțe la națională, no?

 

Gică Hagi: E păcat, cum zic. Ei au vrut să facă bine și, cum zic, le-a ieșit rău. Dar au făcut mult bine fotbalului românesc și fotbaliștilor, nu? Cum zic, mulți dintre ei au plecat la echipe mari, nu, unde au făcut bine, au avut presiune, au luat trofee, nu? Cum zic, e păcat, sunt și ei persoane umane, nu?

 

Jean Pădureanu: Eu am luat cu suspendare. Acum, depinde cum se înțeleg la recurs, tată.

 

George Copos: Cu un ochi plâng și cu unul râd. Plâng pentru că n-am găsit cui să vând Rapidul și râd pentru că dacă intru la închisoare nu trebuie să dau niciun ban.

 

Mihai Stoica: Sunt fericiiiiit/Și mă simt bineee/Scopul vieții l-am găsiiit.

 

Giovanni Becali: Eu sunt mafiot, că sunt mafiot prin modul meu de a mă comporta, parchez maşina, dau milionul ca şpagă, ma duc la ospătar fac 7 milioane, dau 2 milioane şpagă. „Nu vorbesc cu oricine, nu bag în seamă pe oricine, că eu sunt Giovanni Becali, şmecherul, mafiotul, cum să bag în seama pe oricine, cum să n-am prestanţa mea când cobor dintr-un RR sau dintr-un Rover. Mafiotul de astăzi nu mai împuscă, nu mai recuperează bani, nu… mafiotul de azi face bani de unde nu ştie nimeni şi se comportă ca un domn.

Cristi Borcea: Nu comentez, lăsați-mă să mă pregătesc de Champions League!

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare