HomeActualitateEXCLUSIV Ce spun VIP-urile din lumea animalelor despre eutanasierea...

EXCLUSIV Ce spun VIP-urile din lumea animalelor despre eutanasierea maidanezilor

Găina Iuliei Albu: E o găinărie ce se întâmplă cu legea asta, a maidanezilor. Am scos-o de multe ori pe Iulia pe stradă și nu m-a atacat nicio jigodie.

Lessie: Nu e normal ce li se întâmplă colegilor mei din România. Îmi bag lăbuța dacă nu fac plângere la CEDO!

Patrocle: Salivam când o vedeam pe Lizuca. Cu toate astea n-am mușcat niciodată din ea. De ce să sufăr eu pentru colegul din București?

Pisica de mare care l-a mușcat pe Steve Irwin: L-am mușcat din datorie, nu de plăcere. Tocmai pândeam un șobolan marin când a venit ăsta, Steve, și mi-a stricat feng-shui-ul cu pânda.

Winnie-the-Pooh: Pe mine nu m-a salvat nimeni, fiindcă pe vreme mea nu erau hipsteri. Am făcut totul prin forțe proprii, prin tăria caracterului meu de pluș.

Tom și Jerry: Implicarea canină în scandalul nostru a depășit orice limită. Cerem eutanasierea tuturor câinilor din lume!

Renii lui Moș Crăciun: Suntem sătui de mușcăturile câinilor români. Ne-am luat-o de prea multe ori ca să nu fim pro-eutanasiere. Să vă bage vouă o potaie colții-n crupă și după aia mai vorbim. Zi, vreți cadouri sau nu?

Peștele Nemo: Noi n-am înota în lacul de cianuri. Care ziceați că e subiectul anchetei, Roșia Montană? Bun, părerea mea e că maidanezii au cam intrat la apă.

Măgărușul Donkey: Vrem să filmăm la Buftea, dar nu e Papadopol disponibil. Cât despre câini, știți cum se spune: nu mor măgarii când vor câinii.

Pinguinii din Madagascar: Avem deja un plan de atac. Așteptăm 14 zile, apoi venim în România. Aveți autostrăzi?

Black Beauty: E cam neagră situația câinilor din România. Totuși, fiecare cu a mă-sii. Câtă vreme eu n-ajung salam italienesc, nu mă doare pielea de maidanezi

Corbu: Ceaușescu era băiat de treabă, a umplut Bucureștiul de javre.

Cheeta: M-am săturat de maimuțăreala cu maidanezii. Unde e timișoreanul meu, Tarzan, să rezolve lucrurile? Cum, și peăsta l-ați trimis în șomaj?

Țestoasele ninja: În sfârșit, putem să ieșim la suprafață. Ne-am săturat de traiul în canale, nu mai aveam loc de aurolaci în București!

Mickey Mouse: Mickey îl susține pe Viorel, Mouse e de partea lui Victor.

Motanul încălțat: Salutăm măsura Parlamentului și cerem trecerea neîntârziată la eutanasiere. Mai repede de 14 zile nu se poate?

Felix motanul: Băsescu a înmulțit câinii, el e de vină! Toată luna viitoare Gâdea o să dezvăluie, în premieră, cum a făcut Băsescu maidanezi în laboratoarele secrete din Cotroceni!

Kung Fu Panda: Eu mănânc vegetarian, nu mă ating de câini. Totuși, o halcă de maidanez n-ar fi rea, doar sunt chinez!

Leii lui Cămătaru: îi înțelegem pe maidanezi. Carnea de om e foarte gustoasă.

King Kong: Mă excită ideea de a dărâma Casa Poporului. Când mă chemați în București? Despre câini nu mă pronunț, deoarece am un contract de publicitate cu un ONG canin.

Lupul dacic: Auuuuuuuuuoleo!

Speedy Gonzales: Sunt fleașcă de supărare. Dacă omorâți câinii, o să se înmulțească pisicile de mă ia dreacu, o să fug toată ziua ca să-mi scap blana.

Câinii Roșii: Lăsați-ne să ne pregătim pentru Champions League!

101 dalmațieni: Săptămâna viitoare facem miting în București. O să fim pe puțin 102 dalmațieni!

Cruella De Vil: Poți să faci poșete din piele de maidanez? Dacă da, atunci în lasou cu ei!

Beethoven: Am compus „Oda Eutanasiei“. Bine că-i omoară, majoritatea maidanezilor din București erau maneliști, mi-era și jenă cu ei.

Garfield: Mă doare-n p…ă!

Ratatouille: Cred că am mâncat o sută de câini în restaurantele din București, m-am săturat!

Doamna și Vagabondul: Nu înțelegem de ce e o problemă cu familiile mixte în România.

Maimuțele de pe Planeta Maimuțelor: Îi înțelegem pe români, și noi avem necazuri cu oamenii maidanezi, de gândim să-i eutanasiem.

Pantera Roz: N-aș fi crezut, dar în Poliția Română sunt detectivi mai proști ca mine.

Zdreanță: Pe vremea mea, câinii erau nişte lorzi! Acum s-au umplut trotuarele de maidanezi şi căţele bagaboante!

Chuck Norris: E bine, eu oricum sunt Lupul Singuratic.

Cămila de pe pachetele de țigări: Văd că maidanezii ucid mai mulți oameni decât o face fumatul…

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare