HomeActualitateEXCLUSIV: Deputatul Ponta n-a fost la Trattoria Il Calcio...

EXCLUSIV: Deputatul Ponta n-a fost la Trattoria Il Calcio în noaptea accidentului din Apuseni!

De două zile, site-urile de socializare au explodat de indignare, la vestea că, în vreme ce Iovan şi studenta la Medicină mureau în Apuseni, Ponta, Dragnea şi ceilalţi lideri PSD chefuiau de zor la un restaurant de lux, închiriat pentru Partid. Deşi nu a existat încă o reacţie oficială, suntem în măsură să vă informăm că zvonul este doar pe jumătate adevărat. Da, a fost o paranghelie la Trattoria Il Calcio, da, la ea au participat mulţi şmecheri din guvern, dar este cu totul fals că deputatul de Gorj Victor-Viorel Ponta ar fi fost prezent. Parlamentarul s-a declarat chiar indignat că a fost pus într-o asemenea postură penibilă.

„Acuza, total nedreaptă, e cauzată doar de faptul că port acelaşi nume cu premierul, ar fi precizat el, în vreme ce-şi lua singur cina, în modestul apartament de deputat din Târgu Jiu, la lumina unei lămpi, căci se tăiase curentul.

„Este inadmisibil ca acest prim-ministru incapabil să îmi întineze în ultimul hal numele, onoarea, demnitatea. Mi-a mai făcut o dată chestia asta, când a plecat la Miami, să spargă mii de dolari, în vreme ce eu îmi făceam un concediu modest, la Băile Olăneşti. Aş ruga presa să facă o cuvenită rectificare şi altă dată, când publică asemenea zvonuri, să fie mai atentă. Toată lumea ştie că, atunci când premierul Ponta chefuia, deputatul Ponta era în teritoriu şi strângea pădurarii din Gorj, să treacă împreună cu ei Carpaţii pe jos, spre Apuseni. La fel, am înţeles că nici doctorul Ponta n-a fost la petrecerea PSD, întrucât copia de mână ultimele pagini dintr-o bibliografie, să nu-şi mai audă vorbe că a plagiat”.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare