HomeActualitateEXCLUSIV! Iată decizia ICCJ în Dosarul Transferurilor

EXCLUSIV! Iată decizia ICCJ în Dosarul Transferurilor

Lotul care ar putea să se transfere astăzi de la FC Libertatea (în formula de joc 0 – 0 – 8: toți atacanți) la FC Jilava(8 – 0 – 0 : numai fundași) își așteaptă astăzi decizia din partea Înaltei Curți de Casație și Justiție. Divizia ezoterică de pe lângă Academia Cațavencu a reușit să intre însă în posesia pedepselor pe care oamenii de fotbal le vor primi astăzi, chiar înainte ca ultimul ciocănel de judecător să dea în masă. Iată, așadar, adevăratele pedepse ale acestora:

Giovanni Becali: Va suferi o pedeapsă cruntă: va trebui să treacă pe la toate televiziunile din România, de unde va ieși plin de scuipați de jurnaliști pe care i-a insultat de-a lungul vieții sale. În plus, va trebui să-și ducă întreaga viață de acum încolo ca opusul unui mafiot: va primi o garsonieră în orașul Băicoi, va purta numai lanțuri suflate cu aur și va avea voie să conducă doar  o Dacia 1310.

Cristi Borcea: Va fi condamnat să vadă toate meciurile pe care Steaua le va juca de acum încolo în Champions League, legat cu lanțuri de un scaun la tribuna oficială. Dacă echipa din Ghencea o să piardă, nu va avea voie să danseze ca Shakira. În plus, atunci când echipa din Ghencea nu se va califica în vreo competiție europeană, va fi obligat să rămână arestat în propria lui casă, unde, sub supravegherea poliției, se va uita zile întregi, pe DVD, la finala dintre Steaua și Barcelona din 1986.

Victor Becali: Nu va mai transfera fotbaliști, ci saci de cartofi și fasole.

George Copos: Pentru patronul Rapidului, judecătorii au pregătit o pedeapsă mai ingenioasă: asemenea unui măgăruș căruia i se pune un morcov în față, lui Copos i se va pune o bancnota de 5 euro pe care n-o va putea atinge niciodată.

MM Stoica:  Va avea, de acum încolo, un rol terapeutic pentru fanii echipei din Ghencea. Astfel, atunci când Steaua o să piardă, el va fi obligat să devină sacul de box al acestora. În plus, el va trebui să cânte în tot acest timp „Sunt fericiiiiiiiiiiiit”.

Jean Pădureanu: Va fi trimis să aranjeze meciuri în Cecenia. Stiți totuși ce se întâmplă pe acolo dacă un meci nu se termină așa cum era înțelegerea de la început…

Gică Popescu: Se va apuca de stand-up și va trebui să facă mișto exclusiv de cumnatul său, Gică Hagi.

Gigi Nețoiu: Va trebui să-și radă sprâncenele.

 

exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare