HomeActualitateExclusiv! Stenograma discuției dintre Gigi Becali și Giovanni Becali

Exclusiv! Stenograma discuției dintre Gigi Becali și Giovanni Becali

Ofuscat după ce a văzut la TV că vărul său va fi transferat de la FC Libertatea la FC Jilava, Gigi Becali i-a dat imediat un telefon lui Giovanni. Vă redăm, în continuare, discuția nefardată dintre cei doi becalioți ai fotbalului românesc.

Gigi: Ce ți-au făcut, bă, mafiotule, zdrențele alea de procurori și judecători? Cum să te bage, mă, tocmai pe tine, mafiotul mafioților, la bulău? Pentru că de ce?

Giovanni: Păi cum ce mi-au făcut, mă, tu mă iei pe mine la mișto? Ce i-au făcut și maimuței tale de MM, vor să mă bage la pârnaie! Pe mine, adevăratul mafiot! Io, care-s prieten și cu Maurinio de la Madrid? Ce, io-s agariciu’ ăla de Copos? Păi ce le-am făcut io, mă, hahalerelor ăstea? N-am plătit și io acolo niște TVA, mai dă-o în **** mea de treabă! O bișniță acolo cu niște fraieri care dau cu picioru-n bășică, mare chestie! Păi dacă-i înecam și io pe unii într-un lighean cu flegme, mai înțelegeam, da’ chiar așa de rău am ajuns?

Gigi: Bă, nu fi și tu zdreanță acum, nu-ți mai băga ****, știi bine că io la ora asta ascult muzică religioasă. Cum vine asta, mie îmi cântă niște popi de la Athos și tu-ți bagi ****?

Giovanni: Bine, mă, lasă astea. Deci fii atent cum a fost. Eram în mizeria aia de sala de judecată, și nu m-au servit ăia nici măcar cu un păhărel de Dom Pérignon, nimic. Și mi-am zis, bine, mă, hai că nu vă scuip pentru atât. Da’ după au apărut zdrențele alea în uniforme negre cu niște peruci de zici că erau homosexuali și au început să mă **** la cap, că cică am făcut evaziune fiscală. „Păi, bă, jegoșilor, bă, stricaților”, am început să le zic, „bă, voi nu vedeți cum arătați? Cum să mă condamnați voi pe mine, nu vă uitați la voi că arătați ca dracu? Și mai și duhniți, bă.” Unuia dintre ei i-am și zis „prietene, puți, mă! Puți, du-te de-aicea!”, și după l-am scuipat fix în freza aia a lui de boschetar.

Gigi: Bă, păi nu așa trebuia să faci! Fii atent, trebuia să mergi la ei să le zici: „Sugi… ****. Tu, cu toți judecătorii și procurorii tăi. Și Băsescu primu’ mi-o **** ”.

Giovanni: Lasă-mă, bă, cu glumele tale de doi lei. Zi, ce dracu mă fac acu’ ?

Gigi: Fă și tu ca finu’ Borcea, că el e băiat deștept! Te muți și tu la Miami, deschizi o șaormerie, pac-pac, m-ai înțeles? Hai că tre’ să fac puțin mișto de Copos, apoi să-mi fac rugăciunile. Te-am pupat, ceao!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare