HomeActualitateEXCLUSIV: Ştim unde se află Cristian Sima!

EXCLUSIV: Ştim unde se află Cristian Sima!

Dispariţia unuia dintre cei mai în vogă jucători de pe piaţa de capital, centrul înaintaş Cristi Sima, a declanşat un scandal mai mare chiar decât fuga din România comunistă a lui Marcel Răducanu – unde mai pui că Sima a dat mai multe goluri şi la Ligi mai mari decât fostul stelist. După ce a reuşit performanţa alchimică de a transforma în hârtie igienică 3,5 milioane de euroi, în bancnote mari, brokerul (cuvântul ăsta vine, în romgleză, de la broken) a spălat putina şi îşi exersează talentele literare, făcându-i de doi bani pe fazanii care au fost suficient de fraieri să i se uite în gură. Aseară, el a apărut pe un post de televiziune, afirmând că se află pe o insulă din Atlantic şi că nu vine în ţară, de teamă că o să-l calce tramvaiul, autobuzul sau metroul, ceea ce este o frică exagerată – având în vedere gabaritul depăşit al escrocului, chior să fie vatmanul şi tot îl vede!

Adevărul este undeva la mijloc şi noi vi-l dezvăluim în exclusivitate: Cristian Sima se află la ora actuală pe vestitul continent Atlantida, în mijlocul Atanticului, şi dimineaţă, când l-am sunat, tocmai stătea la plajă cu Platon – de altfel filosoful a fost cel care i-a şi recomandat această destinaţie turistică. „Dom’le, mi-au dat clienţii să le spăl nişte bani şi nu ştiu cum naiba am făcut şi, când le-am pus în maşină, am uitat să separ bancnotele albastre de cele verzi. Nici nu vă zic ce-a ieşit: mii de bancnote s-au făcut praf, nu mai înţelegeai pe ele care-i fereastră în stil gotic şi care în stil rococo, literele greceşti se contopiseră cu alea chirilice, ce să mai, le-am terminat de tot! Aşa că mi-a fost jenă să mă duc la client şi să-i zic: coane, ştii milionul ăla de euro făcut din ciordeală pe care mi l-ai dat să-l albesc? L-am albit pe dracu’, mai mult l-am înverzit! Dumneavoastră, în locul meu, ce aţi fi făcut?”

Dar domnul Sima a ţinut să-i liniştească pe păgubiţi. „Aici, în Atlantida, bursa e foarte activă! Se mizează pe tot felul de chestii! De pildă, eu am pariat că până în decembrie 2012 vine Apocalipsa. Or, atlanţii ăştia, or fi ei deştepţi, cum îmi zicea şi amicul Platon, dar neauzind de maya nu ştiu nici de apocalipsa lor! Aşa că îi rog pe clienţi să mai aibă răbdare, că în decembrie, când va veni Apocalipsa, o să mă umplu de dolari atlanţi, o să-i convertesc în euro la o casă de schimb din Dorobanţi şi le dau oamenilor banii! Bine, dacă vor, le pot investi banii în terenuri şi vile de pe continentul Mu, vecin cu Atlantida, şi care, cum îi spune şi numele, e anume făcut pentru toţi boii şi viţeii care o să mai aibă vreodată încredere în mine!”, a precizat domnul Sima, după care a închis, nu înainte de a se scuza că are oră de saună la un vulcan submarin din apropiere.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare