HomeActualitateEXCLUSIV: Voiculescu, diagnosticat cu chisturi ovariene de ginecologul lui...

EXCLUSIV: Voiculescu, diagnosticat cu chisturi ovariene de ginecologul lui Vântu!

Deşi strâns cu uşa de noii lui judecători, Dan Voiculescu ar putea scăpa de cei patru ani de închisoare la care a fost condamnat în prima instanţă, pe motive medicale. Se pare că bătrânul turnător s-ar fi îmbolnăvit, pe fond de stres şi ar fi fost recent internat în aceeaşi clinică vieneză unde s-a tratat şi Vântu. Potrivit investigaţiilor noastre, nu mai târziu de acum două săptămâni Varanul a fost supus unor ample investigaţii medicale, unul dintre diagnostice, pus la clinica de Ginecologie a Spitalului Crescent-Intakten din Viena fiind „chist ovarian”. Prin metode specifice, redacţia „Academia Caţavencu” a reuşit să intre chiar în posesia unor fotocopii ale actelor medicale ale dlui Voiculescu, care demonstrează, fără echivoc, că acesta are serioase probleme de sănătate şi, mai mult ca sigur, nu va suporta detenţia.

Chestionat de noi în privinţa unui asemenea diagnostic, medicul care l-a internat, dr. Şpăgăreanu, de origine română, ne-a declarat: „Da, ştiu că pare absurd ca un bărbat să aibă chisturi ovariene, pentru că bărbaţii nu au ovare, au testicule, dar staţi puţin: domnul Voiculescu vi se pare cumva bărbat? Păi, dacă era bărbat şi avea coaie, mai fugea opt ani de justiţie? Mai făcea alba-neagra cu funcţia de senator? Nu mai făcea! Dar el n-are coaie, deci atunci logic are ovare şi atunci diagnosticul pe care i l-am pus e absolut corect”.

Medicii din Viena sunt îngrijoraţi însă şi de faptul că, pe unele colonoscopii, apare, la nivelul colonului inferior al colonelului Voiculescu, şi un corp străin. „Ar putea fi, ne-a spus dl. Şpăgăreanu, un microfon uitat de când lucra la Securitate, dar la fel de bine ar putea fi un corp moale, musculos. În orice caz, nu ne putem pronunţa despre ce corp e vorba şi nici cine şi l-a pierdut acolo, până nu-i aducem la control şi pe domnii Badea, Gâdea, Ciuvică şi-i punem să scoată limba”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare