Fabrica de Clătite Tefal – Țară, țară vrem clătite!

de Comunicat de presa , 18 martie 2019
Fabrica de Clătite Tefal – Țară, țară vrem clătite!

Îți mai aduci aminte de aroma clătitelor preparate de mama sau bunica? Zilele în care ajungeai acasă după școală erau cele mai frumoase, atunci când pe masă te așteptau deliciile aburinde. Cu magiun de prune, dulceață parfumată de vișine, brânză dulce și stafide ori extra-topping de ciocolată, desertul celor mai frumoși ani rămâne întipărit în memorie.

Cu tigăile Tefal clătitele iau forma perfectă

Gusturi intense, multă voie bună și prietenii alături! Savoarea celui mai popular desert a fost redescoperită pe 14 martie, în cadrul celei de-a cincea ediții a evenimentului Fabrica de Clătite Tefal. Atmosfera veselă și cheful de joacă au fost asigurate de Buzdu și Morar, iar cei peste 150 de invitați s-au bucurat de provocări culinare inedite.

“Fabrica de Clătite Tefal aflată deja la cea de-a cincea ediție, a avut ca temă copilăria. Ne-am dorit să ne reamintim bucuria lucrurilor simple. Și în acest an, celebrul brand de țară, Magiunul de prune Topoloveni, fără zahăr adăugat - produs de Sonimpex, a fost alături de noi și a completat gustul celor mai savuroase clătite. Împreună susținem trendurile care promovează un stil de viață sănătos și gusturile autentice.

Le mulțumim prietenilor noștri că ne-au fost alături; și în acest an, am fost onorați să petrecem împreună o dimineață plină de entuziasm, care ne-a amintit de copilărie”, a declarat Gabriela Velicu, Category Manager Groupe SEB România.

Clătite pufoase și aurii? Absolut! Le poți obține fără efort cu tigăile de clătite Tefal. Indicatorul de temperatură Thermo-Spot® ce se află în mijlocul tigăii, îți va indica prin schimbarea culorii în roșu solid, când este timpul perfect pentru a începe să gătești. Iar datorită învelișului interior antiaderent, nu este nevoie să folosești ulei. Simplu, ca o joacă de copii! J

Loading...

Comentarii

  • NEAGU MIRCEA

    25 iunie 2019 2:16

    I-MI ADUC AMINTE , CAND ERAM MAI MIC , NU MAI STIU CATI ANI AVEAM M-AM APUCAT SA FAC CLATITE DAR CAM ERA FUM IN BUCATARIE , OARE CLATITELE NU S-AR PUTEA FACE SI FARA FUM ? DAR CONSTANTIN BRANCUSI ERA IN TINERETEA LUI , PE LA BUCATARIE , PE LA SPALAT VASE , DAR IATA CA ACEL SCULPTOR , CONSTANTIN BRANCUSI , A AVUT AMBITIA SA MEARGA SINGUR PE JOS , PANA LA PARIS , PENTRU A AJUNGE , PANA LA URMA SCULPTOR ! DAR DACA CONSTANTIN BRANCUSI , N-AR FI MERS PE JOS PNA LA PARIS ? PROBABIL , NU AR MAI FI EXISTATASA DE MULTE SCULPTURI IMPORTANTE CA VALOARE , CE DEPASESTE VALOAREA OMULUI CONSTANTIN BRANCUSI , SI PROBABIL , CONSTANTIN BRANCUSI , AR FI REGRETAT CA SI-AR FI IROSIT ANII DE VIATZA , DEGEABA NEDANDU-I VALOARE ANILOR DE VIATZA , CA OMUL ARE DECAT O SINGURA VIATZA , SI DACA VIATZA NU STIE SA SI-O APRECIEZE TRAIND LA LOCUL POTRIVIT , POATE EXISTA REGRETE , CA OMUL NU A AVUT SANSA SA TRAIASCA IN VIATZA LA LOCUL POTRIVIT IN VIATZA , POATE IN AMERICA , SAU POATE IN EUROPA SI DE ACEEA PANA LA URMA , POATE EXISTA REGRETE IN VIATZA CA NU A EXISTAT NOROC IN VIATZA SI OMUL NU A TRAIT IN VIATZA , LA LOCUL POTRIVIT , IAR TOATA VIATZA SI-A TRAIT-O NUMAI IN SARACIE ! SI DE ACEEA DUPA CE V-A FI DESCHIS SCHENGENUL , PROBABIL , MULTI OAMENI SE V-OR DUCE IN SCHENGEN , DUPA CE V-OR OBSERVA PE RETELELE SOCIALE CA IN SCHENGEN SE TRAIESTE MAI BINE , DACA V-OR AVEA INSPIRATIA SA SE UITE PE RETELELE SOCIALE DIN SPATIUL SCHENGEN , CA ACOLO , OAMENII TRAIESC MAI BINE , DAR IN REALITATE SE MUNCESTE SI FOARTE MULT , CINE SE DUCE LA MUNCA , IAR CINE NU SE DUCE LA MUNCA INSEAMNA CA AU TIMP DE O VIATZA MAI BUNA DE DISTRACTII CE VIN DE LA SINE ! DAR ACEI OAMENI , SUNT PATRONI , SI STAU ACASA , SAU SUNT IN CALATORII .

    raspunde comentariului
+