Femeile cu fundul mare şi cercetătorii britanici

de Iulian Tudor , 06 martie 2012
einstein cur mare

Cea mai mişto meserie din lume este aia de cercetător britanic. Pe bune, gândiţi-vă! Prin nu-ş ce scurtcircuit al raţiunii universale, omul primeşte finanţare şi dreptul de-a bântui, în halat alb, campusurile universitare vreme de 10 ani, atât cât durează, în medie, un studiu serios.

Şi, după un deceniu de frecat mangalu’ şi de agăţat gagici impresionabile, cercetătorul britanic vine şi spune că a demonstrat ştiinţific că ziua de luni e cea mai naşpa din săptămână, că obezii de gradul IV riscă să se îmbolnăvească de inimă sau că alcoolul poate modifica percepţia asupra realităţii.

Deunăzi, cercetătorii britanici au lovit din nou: cică femeile cu fundul mare sunt mai deştepte. Studiul este cât se poate de serios, a fost publicat într-o revistă de profil şi a primit aprecierile unanime ale comunităţii ştiinţifice.

Dacă e să mă întrebaţi pe mine, cred că revista cu pricina n-ar trebui să lipsească din recuzita conjugală a niciunui mascul. Astfel, de câte ori ai chef, îi poţi demonstra ştiinţific consoartei că gândeşte cu curu’, iar ea va fi obligată să-ţi mulţumească pentru compliment.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+