HomeActualitateFii frumoasă indiferent de vârstă!

Fii frumoasă indiferent de vârstă!

Simetria este cuvântul ce caracterizează nu numai munca lui, ci și o filosofie a perfecțiunii la care tânjim cu toții. SkinMed Clinic este partenerul de încredere în obținerea unor trăsături simetrice, a corectării imperfecțiunilor ce țin de dermatoestetică și al luptei împotriva urmelor pe care trecerea timpului le lasă pe pielea noastră. 

Timpurile în care trăim, accesul la informație, schimbările la care suntem supuși ar trebui să ne dea de gândit asupra lucrurilor care contează realmente și prejudecăților care ne impiedică să fim autentici. Acid hialuronic, toxina botulinică, tratamentul inovator Juvederm Volite, toate procedurile și intervențiile efectuate sub egida SkinMed Clinic nu sunt gândite să te schimbe, ci să te redea ție. Simetria interiorului cu exteriorul.

Acidul hialuronic și toxina botulinică sunt atât cele mai cunoscute substanțe de refill care nu mai au nevoie de nicio prezentare,  dar au devenit o normalitate și o necesitate într-o lume însetată de Frumos.

Ridurile frontale, perinazale, obrajii căzuți sau buzele subțiri și asimetrice sunt cele mai des întâlnite situații în care specialiștii SkinMed Clinic folosesc substanțele medicale de umplere pentru a consolida puterea fermecătorului efect de "înainte și după".

 

Injectarea de toxină botulinică este tehnica de elecție pentru corectarea ridurilor din etajul facial superior (frontal, glabelă (între sprâncene), unghiul extern al ochiului(„laba gâştii”). Ridurile dispar la câteva zile post procedură şi post reapărea, de cele mai multe ori reduse față de momentul inițial, la luni, chiar 1 an după injectare. Reinjectarea este indicata la 4-6 luni, efectele fiind mai solide cu fiecare dintre acestea. de asemeanea, injectarea de toxina botulinica este o tehnică extrem de valoroasă pentru tratamentul hiperhidrozei (transpirației excesive) la nivelul axilei, palmar sau plantar, cu blocarea sudorației şi corectarea acestei probleme extrem de neplăcute.

Acidul hialuronic este o substanţă prezentă în mod natural la nivelul organismului uman şi la nivelul pielii (derm) în particular. Tratamentele injectabile cu acid hialuronic sunt destinate corectării şanţurilor nazogeniene, a liniilor fine, a ovalului facial sau augmentării parţiale sau integrale a buzelor. Efectele sunt imediate şi rezistă în timp între 12 şi 24 luni în funcţie de factori precum: tipul acidului hialuronic, zona de injectare, cantitatea si tehnica injectarii, severitatea ridurilor, tipul de piele, etc. Este o tehnică minim-invazivă, cu durere redusă şi se efectuează după aplicare topică de substanță anestezică. Exista doua formule de acid hialuronic obtinute farmacologic cross-likat si non cross-likat (de hidratare). Cel mai uzitat este acidul de tip cross-linkat, in diferite grade si este destinat umplerii in principal, insa a fost dezvoltata si o formula noua care induce remodelare si hidratare in tegument cu rezultate de lunga durata, indicatia de reinjectare fiind la 9 luni.

Tratamentele și intervențiile pe care echipa de specialiști SkinMed le recomandă pacienților săi nu se rezumă exclusiv la efectele epidermice. Pentru că frumusețea despre care vorbim la Centrul de Excelență în Dermatologie, Laserterapii, Deramatoestetică nu este una superficială, cu rol de ornament, ci atinge sensuri din cele mai profunde. Sănătate, armonie, echilibru. Ne interesează, în primul rând, cauza apariției micilor sau marilor defecte. Pentru că ele vin la pachet cu o serie de temeri, frici și prejudecăți pe care le putem cunoaște doar printr-un dialog transparent, deschis și susținut cu medicul specialist. Asemenea pictorilor, medicii Skinmed Clinic redau pacienților frumusețea naturală, simetria perfectă din prisma experienței științifice și practice acumulate și a numeroaselor certificări internaționale obținute.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare