Firea, cel mai mare selecţioner din istoria României. Peste 10.000 de bucureşteni, cantonament pe Arena Naţională

de Laurenţiu Muşoiu , 25 mai 2020
Firea, cel mai mare selecţioner din istoria României. Peste 10.000 de bucureşteni, cantonament pe Arena Naţională

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ar putea fi declarat cel mai mare selecţioner din istoria Naţionalei României.

Edilul-şef vrea să selecţioneze 10.500 de bucureşteni, care să dispute cupa COVID pe Stadionul Naţional “Lia Manoliu” (Arena Naţională) din Capitală.

Înainte de a intra pe gazon, cetăţenii vor fi însă testaţi, nu pentru dopaj, precum ceilalţi sportive, ci pentru infectare cu noul coronavirus.

Cei care vor fi declaraţi pozitivi vor intra în cantonamentul amenajat de administraţia locală în curtea Institutului Naţional de Boli Infecţioase “Dr. Matei Balş” şi vor fi preluaţi la antrenamente milităreşti de către profesorul Streinu Cercel.

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • NEAGU MIRCEA

  19 octombrie 2020 18:10

  1000 DE MILIARDE DE DOZE DE VACCIN , ESTE O SUMA PREA MARE , CEEA CE NU S-AR PUTEA PRODUCE IN FABRICI DE MEDICAMENTE .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  19 octombrie 2020 18:06

  O FABRICA DE VACCINURI , IN STRAINATATE , PRODUCE O SUTA DE MII DE DOZE DE VACCIN . AR TREBUI 10 FABRICI PENTRU PRODUCEREA VACCINULUI , ADICA IN DOZE DE 1 MILIARD , DE DOZE . 1 MILIARD DE DOZE DE VACCIN ACOPERA EUROPA CU NECESARUL DE VACCIN . 20 DE FABRICI DE VACCIN , PRODUC 2 MILIARDE DE DOZE DE VACCIN . RESTUL DE SURPLUS DE 1 MILIARD DE DOZE DE VACCIN , AR PUTEA MERGE LA EXPORT . DAR NUMAI FMI-UL AR PUTEA DEZVOLTA 20 DE FABRICI DE VACCIN , CU PRODUCTIA DE O SUTA DE MII DE DOZE DE VACCIN , FIECARE FABRICA , DE VACCIN .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  12 octombrie 2020 16:45

  PENTRU CASTIGAREA PREMIULUI NOBEL , PENTRU ECONOMIE PE ANUL 2021 , RETETA CRED CA AR FI SIMPLA O LINIE DE PRODUCTIE PENTRU VACCIN , CONTRA COVID 19 , CU O PRODUCTIE DE 1000 DE DE MILIARDE DE DOZE , DE VACCIN , IAR ASA PROBABIL , V-A FI BINE , DACA SURPLUSUL DE PRODUCTIE V-A MERGE LA EXPORT , PROBABIL , SE V-A CASTIGA 1 BULION DE EURO , NECESARI PENTRU SALARII SI PENSII PENTRU POPULATIE .

  raspunde comentariului
+