Firea rezolvă problema incendiilor: stațiile STB vor fi dotate cu extinctor obligatoriu!

de Eugen Cismasu , 07 iunie 2020

Gabriela Firea a anunțat că a rezolvat pericolul autoaprinderii mijloacelor de transport în comun ale STB, dotând fiecare stație cu extinctoare împotriva incendiilor.
Pe același sistem, la iarnă, Otokarele care obișnuiesc să ia pensionarii prin surprindere, băgând apă caldă pe sub scaune cu o viteza mai mare decât cea cu care o suge Radet-ul din calorifere, vor fi dotate cu colace de salvare și măști de scafandru.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • VENITI DE LUATI CHIFTELE ! VENITI DE LUATI FRIPTURI !

  10 iunie 2020 15:40

  VENITI DE LUATI CHIFTELE ! VENITI DE LUATI FRIPTURI ! DA LE MANCATI AFARA , LA IARBA VERDE ! SINGURA SOLUTIE , UN RESTAURANT , CU AUTOSERVIRE , SI CU MANCAREA , AFARA , LA IARBA VERDE !

  raspunde comentariului
 • LIBERTE , EGALITE , FRATERNITE

  09 iunie 2020 14:52

  LIBERTE , EGALITE , FRATERNITE .

  raspunde comentariului
 • INCA O LUNA CU MASCA PE FIGURA ? DE ZIUA FRANTEI ?

  09 iunie 2020 14:49

  INCA O LUNA CU MASCA PE FIGURA , PINA PE 15 IULIE 2020 ? PE 14 IULIE 2020 , ESTE ZIUA FRANTEI , TOT CU MASCA PE FIGURA LA PETRECERI ? DE ZIUA FRANTEI ?

  raspunde comentariului
 • IPOTEZA

  08 iunie 2020 22:39

  ESTE POSIBIL , CA DE LA UN SCURT-CIRCUIT , SA SE FI ARS INSTALATIA ELECTRICA , CARE INSTALATIE ELECTRICA , ESTE FORMATA DIN FIRE DE CUPRU SI IMBRACATE IN PLASTIC , DACA CURENTUL ELECTRIC ESTE PREA MARE SE ARD FIRELE DE CUPRU INVELITE IN PLASTIC ! SI MAI ESTE SI CAUCIUC , PRIN ALTE PARTI , PLASTIC . ACASA , DACA SE BAGA FOARTE MULTE ELECTROCASNICE IN PRIZA , EXISTA RISCUL SA SE SUPRAINCALZEASCA INSTALATIA ELECTRICA , ADICA FIRELE ELECTRICE DIN PERETE ! SA SCOATA FUM ! DECI , IPOTEZA ESTE , CA A FOST UN SCURT-CIRCUIT , SI A INTRAT CURENT DE MARE TENSIUNE , PRIN FIRELE ELECTRICE SUPRAINCALZITE .

  raspunde comentariului
 • MARE ATENTIE LA REZISTENTE

  08 iunie 2020 16:40

  MARE ATENTIE LA REZISTENTE , SA NU SE TOPEASCA REZISTENTELE SI SA SE IMPREUNEZE REZISTENTELE INTRE ELE , CA DUPA ACEA BAGA CURENT PREA MARE SI REZISTENTELE NU MAI AU NICI UN FOLOS , CI DOAR REZISTENTELE SUNT TOPITE INTRE ELE .

  raspunde comentariului
 • MAI TREBUIE CEVA

  08 iunie 2020 16:30

  MAI TREBUIE SI CATE UN ELECTRICIAN , CU MANUSI DE CAUCIUC , SI CU REZISTENTA IN BUZUNARE , CA SA NU FACA SCURT-CIRCUIT DE LA CURENTUL PREA MARE , DE SUS DE PE ACOPERIS .

  raspunde comentariului
+