Fiți profesioniști: scuipați-i în față când o să vă cerșească votul!

de Spartakus , 20 septembrie 2016
Fiți profesioniști: scuipați-i în față când o să vă cerșească votul!

Până acum, îi știam pe parlamentari complici doar cu cu hoții. De ieri, am aflat că o mare parte din ei, mai precis clanul Teleormănenilor lui Dragnea și clanul Motociclenilor lui Tăriceanu, sunt complici și cu criminalii. Pentru că, oricâte voturi de neurmărire penală ar da panaramele ajunse de la coada vacii direct în Parlamentul României, fostul ministru Gabriel Oprea rămâne vinovatul moral pentru moartea tânărului polițist Gigină și adevăratul vinovat de aceasta.

Citește si: Generale, acuma pe unde scoți izmana?

Și dacă s-ar fi mulțumit doar să stea pe bancheta din spate a mașinii, privind cum polițistul moare în fața lui, poate că n-ar fi fost ceva ieșit din comun. Mulți criminali morali asistă impasibili la moartea victimelor lor. Dar Oprea a întrecut orice limită a cinismului, batjocorind memoria unui tânăr pentru care viața abia începuse și jalea unor părinți care nu mai aveau alt copil, declarând, ca un crocodil printre lacrimi, că Gigina ar fi putut scăpa cu viață ”dacă era profesionist” și refuza misiunea. Ce dovadă mai bună vreți că acest izmenar a fost făcut general la apelul bocancilor decât că el habar nu are că la Interne și Apărare ordinul se execută, nu se discută? Domnu Oprea, ce-ar fi fost dacă toți polițiștii din București ar fi refuzat să-ți execute ordinele criminale, când le cereai să te ducă, de la o paranghelia la alta, cu 100 la oră, prin ploaie și ceață? Rămâneai, naibii, fără antemergători, ba rămâneai și fără șofer, că nici ăla nu era tâmpit să-și riște viața pe carosabilul ud doar ca să nu ți se rătăcească matale ciorba de potroace. Și ce făceai atunci? Luai metroul sau făceai singur nino-nino prin tot orașul?

Este foarte bine că s-a publicat ”lista rușinii”, cu indivizii care l-au făcut pe Oprea imun la rigorile legii. Se află acolo mulți ștabi de la PSD, se află și Tăriceanu, se află, normal, și Oprea, care mai că n-a trimis SMS-uri și la Arsenie Boca, doar-doar o scăpa de cuvenita pușcărie. Și uite c-a scăpat. A scăpat pentru că a avut în spate 73 de complici la crimă, care au ținut de șase, să nu-l prindă DNA-ul cu izmenele în vine. Ar trebui acum ca numele acestor complici să fie expuse pe toate gardurile, trâmbițate prin toate ziarele și prin tot Internetul, pentru ca lumea să știe cine s-a făcut părtaș la mușamalizarea acestei crime. Iar în decembrie, când indivizii ăștia fără scrupule vor veni să vă cerșească votul, dragi români, ascultați-i îndemnul lui Oprea: fiți profesioniști și scuipați-i în față pe criminali și pe complicii lor. Altfel, moartea lui Bogdan Gigina va fi o crimă săvârșită nu de unul singur, nu de 73, ci de milioane de criminali cu sânge rece.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • ilidia

  22 septembrie 2016 21:11

  Buzescu? Poate "Buza" cu moaca aia, daca sta e poza ta...Fa-te "avocatul" tuturor javrelor din Romania si vei castiga la bani...

  raspunde comentariului
 • ion ion

  21 septembrie 2016 8:13

  Deci la revolutie am castigat dreptul de a scuipa in fata .dupa scriitor ,ai vazut tovDinescu ce ai semanat ,acum culege scuipatii,dar tu te mosierisi si tragi tare cu busuioaca de cetate si prajesti fratii petreusi te doare in cot de presa scarbavnica si degraba pupatoare in toate dosurile cele mai urat mirositoare.

  raspunde comentariului
 • astraluz

  21 septembrie 2016 0:07
 • Sivi

  20 septembrie 2016 23:38

  Cand o sa va dati seama ca tara asta e pierduta, cu sau fara votul nostru, asta e cea mai usoara ilegalitate pe care stiu demult s-o faca.....treziti-va si parasiti aceasta graopa de sobolani infecti, voi astia tineri. Cine mai spera e prost, cine mai indeamna la unitate e corupt si vrea sa influenteze masele.....

  raspunde comentariului
 • panturu

  20 septembrie 2016 21:44

  Romanii trebie sa iasa in strada sa plece totii parlamentarii si politicienii astia care au nenoricit aceasta tara .

  raspunde comentariului
 • POPA

  20 septembrie 2016 21:43

  SENATORI SI DEPUTATI TOTI SUNTETI NISTE RAHATI TARA ASTA NU IA VOASTRA A-TI VADUT-O LA STRAINIDAR ROMANUL E ROMAN SI DIN NOU SI-O VA CLADI.RUSINEEEE.

  raspunde comentariului
 • popa

  20 septembrie 2016 21:32

  NISTE JEGURI ORDINARE CRIMINALE PARLAMENTARE.PACAT DE OMUL ACELA NEVINOVAT SI DE TARA ASTA DRAGI ROMANI CONDUSA DE NISTE LICHELE SI IMPOSTORI.

  raspunde comentariului
 • jules

  20 septembrie 2016 13:27

  asta e parlamentul terorist al romaniei o masina de spalat izmene pline de kkt in " famiglie " !

  raspunde comentariului
+