FOTO. După cetățeni, Clotilde Armand a scos dracii și din primărie

de Laurenţiu Muşoiu , 18 februarie 2021
FOTO. După cetățeni, Clotilde Armand a scos dracii și din primărie

Edilul sectorului 1, Clotilde Armand, luptătoare dedicată împotriva “demonilor” corupți din administrația publică, a promis să scoată dracii din primăria pe care o păstorește și s-a ținut de cuvânt.

Clotilde Armand nu a avut însă unde să plaseze dracii pe care i-a găsit în Primăria Sectorului 1, astfel încât a fost nevoie să îi lase în holul mare al instituției.

Cel puțin, edilul a reușit să scoată dracii din birouri.

Angajați ai primăriei susțin însă că dracii au părăsit singuri birourile, speriați de noii specialiști în administrație aduși de edilul Armand.

Alte surse din cadrul Primăriei Sectorului 6 susțin că dracii ar fi ieșit din celebrul sac sustras din camera cu buletinele de vot de la ultimele alegeri locale.

Polițiștii care au fost obligați să renumere voturile ar fi deschis, din eroare, și sacul cu draci.

Dracii de pe holurile primăriei anunță și austeritatea ce paște sectorul 1, fiind dezbrăcați.

Clotilde Armand ar putea să nu mai alunge dracii din primărie, găsindu-le o utilitate: aceștia pot alunga spiritele rele ale elevilor care doresc burse și ale cetățenilor care visează să le fie ridicat gunoiul de pe străzi.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • POATE O ADUCE PE MONA LISA ! A LUI LEONARDO DA VINCI !

  19 martie 2021 17:11

  POATE O ADUCE PE MONA LISA ! A LUI LEONARDO DA VINCI !

  raspunde comentariului
 • Dali

  18 februarie 2021 22:34

  Clotilda lucreaza cu materialul clientuluiCreatorii "operelor de arta" sunt ori drogati ori cu probleme psihiceScarboase creatii care probabil vor fi apreciate de critici din aceeasi categorie cu "artistii"

  raspunde comentariului
+