HomeActualitateFOTO Cum ar fi arătat România dacă nu cădea...

FOTO Cum ar fi arătat România dacă nu cădea comunismul?

Nelson Mandela a trăit până la 95 de ani. Nicolae Ceauşescu ar fi trăit şi el, dacă-şi îngrijea sănătatea şi nu făcea intoxicaţie acută cu plumb la Târgovişte. Cum ar fi arătat România condusă de Tovarăşul de ieri, şi nu de tovarăşii de azi nu ştim sigur, dar am încercat să ne imaginăm.

* Casa de Filme 4 prezintă noul film cu acţiune şi bătăi „Aurul, gazele şi moldovenii“. Regia – Sergiu Nicolaescu. Scenariul – Sergiu Nicolaescu. Imaginea – Sergiu Nicolaescu. Costumele – Sergiu Nicolaescu. Pulanele – Sergiu Nicolaescu. În rolul lui Sergiu Nicolaescu – Remus Cernea.

* Cu prilejul Sărbătorilor, Moş Gerilă devine imaginea campaniei de marketing muncitoresc „Împarte un Brifcor cu Tovarăşul, Tovarăşa sau cu cine mai vrei tu, dar să aibă carnet de partid“.

* Se inaugurează autostrada Scorniceşti-Alexandria, pe care căruţele cu numere de înmatriculare cu soţ, ciordite din Germania, vor circula în zilele pare, iar căruţele cu numere fără soţ vor circula în zilele impare.

* Tovarăşul comandant de vas Traian Băsescu joacă rolul principal într-o nouă reclamă TV: „Azi la CEC un leu depui, mâine el va scoate pui, porumb, ovăz, ţuică şi alte produse agricole“.

* Fabrica de păpuşi Arădeanca lansează pe piaţă păpuşa „Piranda Adam“, care cântă, dansează şi se vinde şi cu trei peruci de rezervă.

* Ne dăm seama că am intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă atunci când pe drum apar camioanele Roman, roşii, pline cu CiCo. Ca în fiecare an pe ele este desenat Moş Gerilă. Celebrele versuri „Vin sărbătorile, vin sărbătorile“ vor fi interpretate şi anul acesta de corul Armatei Roşii.

* Ioan Becali a fost prins în flagrant de Miliţia Română în timp ce făcea bişniţă cu blugi aduşi ilegal din Turcia. Tovarăşul Becali avea asupra sa şi valută străină, care a fost confiscată de organe.

* Colectivul de oameni ai muncii din domeniul exploatării gazelor de şist raportează că la Pungeşti s-au extras cu 300% mai multe gaze decât era preconizat în planul iniţial, câştigând astfel Întrecerea Socialistă din anul 2013. Tovarăşul Victor Ponta se va deplasa în persoană pentru a-i felicita pe muncitori şi a le înmâna acestora insignele de fruntaşi.

* Tovarăşul Cristi Puiu, Artist al Poporului, va fi prezent alături de alţi oameni de cultură şi oameni ai muncii la premiera oficială a noului său film „Moartea tovarăşului inginer Lăzărescu“. Filmul spune povestea tovarăşului inginer Lăzărescu care-şi dă viaţa pe unul din şantierele patriei în încercarea de a salva mai mulţi muncitori prinşi sub o schelă. Evenimentul se va desfăşura la Cinema Patria.

* Fotbalistul imperialist Lionel Messi a fost refuzat de Dinamo, clubul muncitoresc român cu cele mai multe prezenţe în Champions League. „Nu putem accepta în clasa noastră proletară elemente burghezo-moşiereşti care nu sunt membre de partid“, a declarat tovarăşul Liviu Negoiţă.

* Tovarăşul Botezatu Cătălin a fost aplaudat la scenă deschisă, azi, la Casa de Modă Venus, cu ocazia prezentării noii sale colecţii: chiloţii maro pentru UTC-işti, cu prohabul la spate.

* ONT te invită la concedii de odihnă împreună cu toată familia în noul complex de agrement din Vama Veche. Nu e luxul de la Olimp sau Neptun, dar e multă iarbă, ideală pentru nudistele care vor să devină mame eroine.

* Din presa vremii: ziarul „România Liberă“ descrie tarele sistemului capitalist: mii de oameni fără salarii. Oamenii nu-şi pot asigura pâinea de zi cu zi. Editorial fluviu de tovarăşul Turturică Dan în paginile 2,3,4,5, 6 şi 7.

* Cu un avânt creator deosebit, fraţii Dolănescu, specialiştii noştri în jocuri de petrecere a timpului liber, au lansat pe piaţă „Nu te supăra, frate“. Scopul este să conduci un pion îmbrăcat în ie pe tabla de joc până la punctul final – căsuţa denumită „Averea lui tata. Măi, măi!“.

* Tovarăşul internaţional Cioabă: „Noi, tovarăşii minorităţii cu doi rr, ne implicăm din ce în ce mai activ în programul ecologist «Cei trei R»- recuperare, recondiţionare şi refolosire. Noi recuperăm bani cu recuperatorii cămătari, recondiţionăm maşini second-hand cu numere de Bulgaria şi refolosim săbiile ninja murdărite în timpul primei etape, cea a recuperărilor“.

* Tovarăşii sondori de la Pungeşti raportează cu mândrie proletară descoperirea unui nou zăcământ de gaze de şist. Localnicii sunt în culmea extazului: când gazele se vor infiltra în pânza freatică, vor avea suficientă apă minerală carbogazoasă pentru şpriţ.

* Clasa muncitoare înfierează elementele burgheze din sectorul agricol Ilfov, care îşi devarsă fosele septice în apele lacului Snagov. Oamenii muncii susţin că, din cauza acestora, ţigările Snagov au acum un gust de rahat.

* Un pionier fruntaş de la Şcoala Generală 4 a fost scos la careu şi deposedat de şnurul de comandant de detaşament, după ce s-a descoperit că a fost implicat în activităţi de comerţ ilicit. Elevul a fost surprins în timp ce schimba o maşinuţă de fier vopsită cu ojă pe 20 de surprize Turbo fără dubluri

Cum ar fi arătat programul la televizor?

Dacă n-ar fi căzut comunismul, am fi avut un singur post de televiziune – Antena 3, bineînţeles – cu următorul program:

7:00 – 10:00 „Neaţa, tovarăşi!“, cu tineri uteciştii Răzvan şi Dani şi tânăra futecistă Daniela Crudu.

10:00 – 11:00 Viaţa satelor – Tovarăşul Gigi Becali prezintă colecţia de brânză toamnă-iarnă 2013.

11:00 – 12:00 Ctitorii ale Epocii de Aur – Canalul Bucureşti-Cluj Napoca va fi inaugurat pe 23 august 2014, cu două cincinale mai devreme decât era prevăzut.

12:00 – Închiderea programului

20:00 – 20:20 Floarea din gradenă – Emisiune-concurs între primarii din Bucureşti: Cine plantează cele mai scumpe panseluţe pe trotuar? Concurenţi: Chiliman, Onţanu, Vanghelie, Piedone, Negoiţă, Mănescu (nu Manea, Răzvan).

20:20 – 20:40 Mulţumim din inimă Partidului: Cântece patriotice şi revoluţionare interpretate de corul „Voces Hahalera“, condus de Mihai Gâdea. Primă ţoprană: Dana Grecu.

20:40 – 21:00 Vrei să fii miliardar? Emisiune-concurs de incultură generală. Concurenţi: Cristian Ţânţăreanu, Serghei Mizil, Dinel Staicu.

21:00 – 21:30 Astă-seară ne turnăm în familie: emisiune de divertisment prezentată de tovarăşul Dan Capatos. Invitat extraordinar pe canapea: tovarăşul colonel Dan Voiculescu.

21:30 – 22:00 În gura Partidului, emisiune de demascare, prezentată de tovarăşul Mircea Badea.

22:00 – Închiderea programului.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare