HomeActualitateFRF cere ajutorul dealerilor de marijuana înainte de meciul...

FRF cere ajutorul dealerilor de marijuana înainte de meciul cu Olanda

În preziua confruntării cu naționala Olandei, Federația Română de Fotbal a luat o decizie tactică incredibilă: caută dealeri de marijuana de calitate, pentru a încerca să-i încetinească pe Van Persie și coechipierii săi.

Astfel, Mircea Sandu și compania s-au gândit să le ofere acestora, înainte de meci, niște „negrese speciale”, asezonate cu puțină iarbă a diavolului, ca să-i facă pe olandezi să vadă cai verzi pe pereți, și nu pe Marica sau Grozav atacându-le poarta.

Cum în meciul cu turcii Mutu s-a mișcat mai greu, din cauza colăceilor și a burdihanului, Victor Pițurcă s-a gândit să-i dea jucătorului de la Ajaccio o altă partitură tactică: aceea de a degusta și de a alege ofertele venite de la sursele din Capitală. Da, este adevărat, voi evalua calitatea ierbii înainte de meciul cu Olanda, că doar îi cunosc pe băieții din Rahova sau Pantelimon încă de pe vremea în care jucam la Dinamo, ar fi declarat Mutu. La ce experiență am eu atât la chestii erbivore, cât și la prafuri, olandezii nu au nicio șansă. O să vedeți că n-o să-și mai dorească deloc victoria în meciul de mâine.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare