HomeActualitateFrunzele au ieșit, morcovul rămâne

Frunzele au ieșit, morcovul rămâne

Steliștii s-au mai relaxat după ce UEFA le-a permis să stea la masa bogaților, dar trebuie să aibă mare grijă cum își fac nevoile prin Europa.

Acum, că a mai iubită echipă din Univers a luat un an cu suspendare, românii se pot întoarce liniștiți la Inimă de țigan, cu excepția steliștilor, care vor viziona Inimă de rom, ca să nu fie excluși din Europa pentru rasism. Pentru că why? În intransigențo-perversitatea sa, UEFA o lasă pe Steaua să adune de pe masa granzilor, dar pune condiții clare: să se îmbrace în alb, să aibă șervetul impecabil pe mână, să poarte mănuși și să nu ceară bacșiș.

De asemenea, Meme Stoica nu mai are voie să ia spectatorii la bătaie în tribună pentru opinii contrare partidului, ci va trebui să aștepte ca victima să pună măcar un picior în tramvai înainte de a-i aplica un binemeritat pumn după ceafă.

La rândul lor, fanii roș-albaștri vor înlocui celebrul refren „Mirel Rădoi le dă m..e la cioroi” cu „Mirel Rădoi îi bagă în UE pe porumbei” și nu vor mai scoate interjecții precum cra-cra la vederea suporterilor rapidiști, ci îi vor saluta cu cip-cirip.

Mi-a plăcut că decizia Uefei i-a scos pe steliști în stradă, iar unii dintre ei au mers la aeroport să sărbătorească alături de echipă succesul de la Nyon, presimțind probabil că acesta ar putea rămâne singurul din actuala campanie europeană. În mijlocul acțiunii s-a aflat același Meme, pe post de Sergiu Celibidache, minus baghetă și talent, dar dând din mâini mai abitir ca Ceaușescu pe vremea când le explica agricultorilor că trebuie să scoată minimum 7 tone de grâu la hectar.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare