HomeActualitateGâdea, în stare gravă după ce aseară şi-a muşcat...

Gâdea, în stare gravă după ce aseară şi-a muşcat limba!

Emisiunea desfăşurată aseara, la Antena 3, emisiune în care Crin Antonescu a fost interogat, pardon, intervievat, de Mihai Gâdea, a avut urmări neprevăzute. După schimbul acid de replici dintre cei doi, tocmai pe când la cabina de machiaj muncitorii de la A3 îi ştergeau cele trei kilograme de fard de pe frunte, prezentatorul a vrut să mai lanseze o ultimă acuzaţie la adresa „trădătorului Antonescu”.

Un singur moment de neatenţie a fost însă suficient pentru ca evanghelistul de ziua a opta să-şi muşte vârful limbii şi să se prăbuşească pe mocheta cu chipul lui Băsescu, aflată pe jos, în cabina de machiaj. Pradă unor chinuri groaznice, zvârcolindu-se de durere, şeful Antenei 3 a trebuit să fie transportat de urgenţă la spital. Analizele toxicologice au scos în evidenţă un fapt şocant: limba lui Gâdea era impregnată în venin de varan, care pătrunsese în fluxul sangvin, în urma muşcăturii, provocând ravagii în organism.

Din fericire, profesionalismul medicilor români i-a salvat viaţa prezentatorului, medicul de gardă fiind de părere că acesta îşi va mai putea folosi limba, chiar dacă nu la întreaga capacitate. Totuşi, pe de altă parte, se pare că veninul de varan a avut efecte devastatoare asupra creierului: singurul cuvânt pe care omul de televiziune îl mai rosteşte, cu buzele tremurânde, este „Băsescu”.

Oricum, acest aspect se pare că nu-l deranjează prea mult pe Gâdea, care le-a mulţumit în scris toxicologilor: „Vă mulţumesc că mi-aţi salvat limba, creierul oricum nu l-am folosit vreodată, dar fără limbă aş fi fost o legumă”. Deocamdată, nimeni nu ştie cum a ajuns veninul de varan pe limba lui Gâdea, dar specialiştii suspectează o contaminare accidentală, de la vreo clanţă din studio, pe care prezentatorul o fi lins-o recent.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare