HomeActualitateGâdea şi Badea, salvaţi in extremis: o supradoză de...

Gâdea şi Badea, salvaţi in extremis: o supradoză de pupincurism le-ar fi fost fatală!

Vestea că Dan Voiculescu va rămâne după gratii cel puţin trei ani de acum înainte a fost întâmpinată cu o tristeţe colosală la Antena 3, vedetele postului coborându-şi limbile în bernă, în semn de doliu. De supărare, Gâdea nici n-a mai venit, de altfel, la „Sinteza zilei”, lăsându-l pe Răzvan Dumitrescu să facă spume singur împotriva justiţiei băsisto-iohanniste.

Totuşi, în ciuda supărării care i-a cuprins pe vuvuzei, se pare că respingerea recursului lui Felix e un fapt pozitiv pentru ei. Medicii cu care am stat de vorbă ne-au declarat că o eventuală eliberare a Varanului le-ar fi fost fatală lui Gâdea, Badea şi celorlalţi.

„Imaginaţi-vă că băieţii ăştia au stat departe de fundul adulat atâtea luni. În tot acest timp ei n-au mai pupat nici măcar o bucă de patron, cum făceau seară de seară. Au fost în sevraj, probabil i-aţi văzut şi dumneavoastră cum se manifestau, ce urât făceau la televizor, dar cu ajutorul medicamentului Varanol, care substituie gustul flatulenţei de securist bătrân, au reuşit să depăşească momentul. Ei, doar închipuiţi-vă ce-ar fi fost ca, după atâtea luni de abstinenţă, aceşti băieţi să se pomenească faţă în faţă cu obiectul idolatrizat, fundul lui Felix. Ar fi pupat la el până ar fi murit, căci şi din supradoză de pupincurism se poate muri, există cazuri în literatura de specialitate”.

Medicul le recomandă băieţilor de la Antena 3 să facă o cură treptată de pupincurism şi să-l viziteze lunar pe Varan, la Jilava, fără să abuzeze de fundul lui, căci nici măcar colegii lui de celulă nu-şi permit să abuzeze prea des.

„Oricum, am o veste bună pentru ei, a declarat doctorul: în curând, la Antena 3 s-ar putea să vină un patron nou, domnul Cristi Burci şi, dacă nu există fenomenul de reject, între limbile şi buzele lui Gâdea, Badea etc şi fundul domnului Burci ar putea apărea o reacţie de simbioză extraordinară, cu degajare de căldură. Păi ce, domnul Burci n-are şi el buci?”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare