Galeria Stelei: „Băieții de la Țapinarii nu vor backing vocals?”

de George Bonea , 08 noiembrie 2012
Joia sub felinare - ZN Sarmasan

În urma unei dezbateri pașnice, fără brichete, fumigene și pumni, liderii galeriei steliste au decis: se înscriu toți la Conservator pentru că la meciul împotriva dinamoviștilor câțiva suporteri au falsat pe noul imn, „Sunt fericit”, al trupei Țapinarii.

Inclusiv Gigi Becali a declarat că vrea mai mult patos și implicare muzicală din partea galeriei: „Păi, bă-băiatule, pă banii mei vreau să se audă ca-n Sfânta Biserică! Și-mi place noul imn că e făcut așa pă sufletul meu dă om creștin și fericit că țaca-paca am bătut tot. Dar poate fac piesa mai pentru machidoni să dansez. Băieții ăștia de la Țapinarii sunt simpatici. Am vorbit deja cu Luțu să-i chem la Palat să le dau o primă de victorie și poate compun și-un imn pentru PNL că nu-mi place ce-i p-acolo”.

  De asemenea, în data de 6 februarie 2013, Academia Cațavencu va lansa, împreună cu trupa Țapinarii, CD-ul de colecție „Anti Valentine`s Day”. Suporterii au fost încântați să audă asta, pentru că lor le place să cânte-n românește, să sărbătorească românește și apoi să se bată românește.

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+