HomeActualitateGaura presei, 11 decembrie

Gaura presei, 11 decembrie

– Sabin Orcan ne explică în Adevărul de ce avem nevoie de o porție de USL. Evident, o să explic în mai puține cuvinte: după o beție de neam prost cu PDL-ul, o acreală matinală o să ne pună pe picioare.

– Cei de la Evenimentul zilei se chinuiesc să nu plângă, dar este evident că-s în doliu. Conform lor, „votantul USL e bătrân și de la țară”. Puteau să fie sinceri până la capăt: se scarpină în nas, scuipă pe jos, mănâncă semințe, nu pun mâna la gură când cască și ascultă manele. Nu?

– Din Libertatea aflăm că madam Harra este amenințată cu moartea de un interlop. Pariez că nu se aștepta la asta.

Curierul național aduce în discuție banii de „jonglat” ai noului Guvern. Important e să nu-i scape dacă tot îi învârte în aer. Și dacă o face bine, putem spune, în sfârșit, că ne conduc niște clovni.

– Am aflat că s-au ieftinit conservele și fructele (Ziarul financiar). Ouăle sunt mai scumpe, cu vreo 8%, dar la ce-ți trebuie când ai guacamole?

– Apropo de scumpiri, răsfoind Playboy mi-am dat seama că nici anul ăsta nu ne permitem carne pe masa de Revelion.

– Am citit în revista Mami că mamele pot bea ceaiuri din plante galactogene. Astea sporesc lactația. Cum spune și în titlu: „lapte din… plante”. Răsfoind iar Ziarul financiar, vedem că-i scump și laptele, deci „lapte din… părți”.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare