Gaura presei, 11 decembrie

de George Bonea , 11 decembrie 2012

- Sabin Orcan ne explică în Adevărul de ce avem nevoie de o porție de USL. Evident, o să explic în mai puține cuvinte: după o beție de neam prost cu PDL-ul, o acreală matinală o să ne pună pe picioare.

- Cei de la Evenimentul zilei se chinuiesc să nu plângă, dar este evident că-s în doliu. Conform lor, „votantul USL e bătrân și de la țară”. Puteau să fie sinceri până la capăt: se scarpină în nas, scuipă pe jos, mănâncă semințe, nu pun mâna la gură când cască și ascultă manele. Nu?

- Din Libertatea aflăm că madam Harra este amenințată cu moartea de un interlop. Pariez că nu se aștepta la asta.

- Curierul național aduce în discuție banii de „jonglat” ai noului Guvern. Important e să nu-i scape dacă tot îi învârte în aer. Și dacă o face bine, putem spune, în sfârșit, că ne conduc niște clovni.

- Am aflat că s-au ieftinit conservele și fructele (Ziarul financiar). Ouăle sunt mai scumpe, cu vreo 8%, dar la ce-ți trebuie când ai guacamole?

- Apropo de scumpiri, răsfoind Playboy mi-am dat seama că nici anul ăsta nu ne permitem carne pe masa de Revelion.

- Am citit în revista Mami că mamele pot bea ceaiuri din plante galactogene. Astea sporesc lactația. Cum spune și în titlu: „lapte din… plante”. Răsfoind iar Ziarul financiar, vedem că-i scump și laptele, deci „lapte din… părți”.

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+