HomeActualitateGaura presei. 13 noiembrie

Gaura presei. 13 noiembrie

– Marți, trei ceasuri rele. 13, zi cu ghinion. Deschid ziarele și-mi pică o avalanșă de știri proaste-n cap. Era predestinat totul.

– Mihai Pâlșu, de la Puterea, ne anunță că „Băsescu a ratat intrarea pe scena politică”. Adevărat, dar nu-i rău nici să stea la butoane și să facă glume cu luminile și sunetul. De ce credeți că le tot sare discul lui Ponta și Crin?

– Au preluat deja toate ziarele știrea cu Gigi care se laudă că-i mai bărbat decât oricine din USL. Să vezi tu că-n USL se intră după ce în prealabil îți măsori bărbăția cu Crin și Ponta. Te-nchizi într-o cameră, scoți rigla, de la un capăt ține Ponta, de la altul, Crin, și tu măsori procentele. Dacă ești cioban, mai plusezi.

– Vladimir Drăghia, o vedetă cu aspect de chelner, urăște plasticul (Libertatea). Inclusiv „femeile gonflabile”. Dacă și astea-s prea inteligente pentru el…

– Să-l mai bagi în seamă pe Miron Cozma-i lucru mare. Mă bucuram cu sinceritate că a decis să se retragă-n mina propriului insucces ca ființă, dar mai sunt câțiva de la Cancan care mor de dorul lui. Și l-au surprins pe litoral făcând exerciții pe plajă, ca un samurai. Păi, la ce studenți avem azi, trebuie să-i surprinzi când îi bați, nu să dai ca ghiolbanu-n ei.

Evenimentul zilei l-a prins pe picior greșit pe Videanu care nu știe noul imn al ARD-ului. Săracul, abia mai știe unde n-a pus borduri, vreți să țină minte câteva versuri?

Realitatea.net, acest The Băicoi Times al României, ne spune care este motivul „lipsit de romantism” pentru care cuplul Slav-Adam nu mai există. Se desparte cineva, vreodată, din romantism? Poate doar când te sinucizi pentru el/ea, dar în cazul de față amândoi au renăscut media.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare