HomeActualitateGaura presei – 15 ianuarie

Gaura presei – 15 ianuarie

– Evenimentul zilei ne anunţă că Andreea Marin e pregătită să părăsească țara imediat după ce se întoarce din „concediul de divorț”. Ce n-au aflat cei de la EVZ e dacă Zâna se mută la Monaco sau la „’Neața cu Răzvan și Dani”.

Foarte interesant și corect punctul de vedere al lui Cezar Maroti (Adevărul) cu privire la vânătoarea de la Balc, dar dacă-i atât de coleg cu Remus Cernea, în „Mișcarea Verzilor”, de ce nu-l bate pe umăr pe roacăr să lase boema pentru puțină acțiune ecologistă?

– Cei de la Jurnalul național s-au documentat și au aflat cât costă să angajeze un ucigaș plătit în România. Curios că nu ne spun cât costă să angajezi și un lingău plătit.

– Din Curentul am aflat că a apărut o nouă meserie în România: coaching sau „antrenor de viață”. Și lucrurile nu se opresc aici, pentru că, în curând, apare și funcția de „mogul de viață”, „patron de viață”, „latifundiar de viață” și „gunoier de viață”.

– Elevii nu vor mai avea vacanță de Paște (Puterea). Păi și tradițiile? Ce facem cu tradițiile? Doar cei mari să meargă în cluburi și să bea?

– Tabloidele ne-au informat că acum 10 ani Sergiu Nicolaescu i-a sărutat mâna lui Vadim Tudor. Cu toate că a încercat Vadim să dea o explicație logică, adevărul e altul. De fapt, Nicolaescu i-a mirosit mâna Tribunului, afirmând: „Vadim, la tine pute puțin mai rău”.

– De când am aflat că fiul lui Alexandru Arșinel a dezvirginat-o pe Andreea Esca, merg mai des la Catena. Pentru greață și stări de amețeală.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare