HomeActualitateGaura presei, 23 ianuarie

Gaura presei, 23 ianuarie

– Cu toate că-s fan al emisiunii „Acces direct” și n-am ratat nicio ediție de la emisiunea cu Pleșu, Liiceanu și Cărtărescu, am citit în Libertatea că Simona Gherghe a făcut-o penibilă pe „Sharon Stone de România”. Ce degradare, dom’le. Dacă spunea că-i inadecvată ori lipsită de principii, mai înțelegeam, dar „penibilă” e deja un cuvânt prea dur.

Evenimentul zilei ne anunță că există părinți care-și declară copiii handicapați pentru a lua ajutoarele financiare de la stat. Doamne ferește să audă politicienii de asta că se vor declara și ei cu handicap, și să vezi atunci recalculare bugetară de ne dăm toți cu capetele de pământ.

– Tot din EVZ am aflat că sunt părinții care-și mint copiii că dacă nu mănâncă legume orbesc. Bine, dar nici ca-n unele cazuri când le spun că, dacă nu doresc să mănânce carne, n-o s-ajungă asistente TV.

– Vasile Nanea (Adevărul) are un editorial kilometric despre Monica Tatoiu, a.k.a. „Doamna T”. Domnule Nanea (sau N), în presă-i ca-n automobilism: dacă nu aduci nimic nou, mai bine nu mai încerci.

– N-am mai citit de mult Național. E tot așa mini-tabloid, mini-neinformativ, mini?

– M-am panicat. Am citit în Puterea că-i iar gripa porcină la granița României. Asta-i gripa pe rit vechi, pentru că la ortodocşi am sărbătorit febra porcilor în decembrie.

– Din Jurnalul național am aflat drama unei femei. Cucerește bărbați, dar imediat ce-i bagă în dormitor îi sperie irecuperabil. Să mai schimbe și ea de pe Antena 3, că nu poți face dragoste în urletele Danei Grecu și văzând că Badea-i mai elastic decât partenera. Te inhibă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare