HomeActualitateGaura presei, 5 februarie

Gaura presei, 5 februarie

– Sunt multe lucruri pe care redactorii de la Libertatea nu le pot face. O știre, un reportaj, o simplă descriere la o fotografie ori să dea un titlu decent. Dar mă amuză că fac pe lupii moraliști. Între știrile despre silicoane și maladiile din televiziunea românească, s-au găsit să se minuneze de cum se alintă elevii din ziua de azi. Cică-i prea de tot „curvulița mea!”. Au dreptate. Dacă vrei s-o alinți pe stilul Libertatea, încearcă „tabloida mea!”.

Evenimentul zilei ne anunță că substanțele din detergenți sunt cancerigene și dăunează. Mi se pare corect, de cele mai multe ori găsesc în sucuri și la fast-food ce bag și-n mașina de spălat.

– Redactorii de la Capital au publicat o listă a orașelor unde se trăiește cel mai bine, asta în cazul în care românii s-au săturat și vor să plece. Ați înțeles, da? Dacă ai o pensie de 100 de lei, abia poți să mai trăiești și, pur și simplu, nu mai suporți țara asta, emigrează-n Noua Zeelandă. Cum adică nu-ți permiți? Păi, atunci care mai e rostul materialului celor de la Capital?

– Dacă cei interesați de subiectul tinerilor care fac sex în școli ar lăsa Libertatea pentru editorialul Tincuței Apateanu din Adevărul, ar ști ceva.

– Dacă România TV și-ar face ziar, ar putea concura cu succes la titlul de „cea mai informativă și mai colorată hârtie igienică de pe piață”.

– Nu-mi imaginam c-o s-o văd și pe Sofia Vicoveanca-n vreun tabloid, dar poftim că apare-n Cancan. Senzațional! Ia și cureaua lată, ce folclor aveam odată.

– Puteam acorda un dram de credit campaniei Gândul prin care-i invita pe englezi să vadă cum e prin România, dar să se asocieze cu Măruță și să-i invite pe britanici pe happylică, sofaua din emisiunea domnului Andra? „Why don`t you come over to Happylica? You`ll get diseases you‘ve never heard of.”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare