HomeActualitateGazele românești se apără cu brațul armat al poporului

Gazele românești se apără cu brațul armat al poporului

În urma unei percheziții efectuate la Pungești, polițiștii au confiscat două arme deținute fără autorizație. E vorba de un pistol cu gaze și altul cu aer comprimat, aflate în posesia unor localnici implicați în celebrul conflict chevronez. Am reușit să intrăm în posesia declarațiilor date de aceștia organelor de anchetă:

Vasile Pungașu, lider al protestatarilor, locatar permanent al cârciumii "Secărica și ciocănelul": "Supsemnatul declar că posedez un pistol cu gaze legale deoarece e din alea normale iară nu gaze de șisturi. Lam luat fincă nu ne mai simpțim în siguranță pă propiul pământ din moși plus strămoși dă când a venit americani să ne fure gazele și să ne otrăvească prin fântâne. Nu e corect ca ei să ne atace cu jăndari narmați și noi să nu răspundem decât numa cu înjurături blesteme și scuipați cum nea învățat taica popa. Pistolu mi la adus nepotu-mio din Italia că dă la el știu cum vrea să ne înjugheze mazonii ăștea capitaliști. El e băeat dăștept lucrează la strâns roșii italienești și a citit chestiunea pă intrenet".

Maricica Găzoiu, casnică: "Am 79 de ani și nam mai văzut răzbel de când eram eu mică și a trecut nemții și rușii prin sat. Am și acușa o hârtie de șocolată dela un neamț pă care nam apucat so mănânc că a venit rușii și mea luato din mână. Sunt penzionară da statu numi dă nimica zice că am stat acasă și nam lucrat. Păi știe ei ce muncă e aicea pentru o fimee care stă la domicil cu bărbatu care stă numa la crâșmă? Eu țin cu amerecanii și am auzit că toate protestările e mâna la ruși care vrea să ne ia ei gazele și să ni le vândă la preț înzecit. Deaia miam cumpărat pistol cu aere conprimate. Dacă vine rușii poate pun mâna pe ăla de mia luat șocolata darar dracii în votca lui! Nici nu știa la ce folosește că șia făcut cizmele cu ea!"

Celor doi nu li se vor întocmi dosare penale pentru deținere ilegală de armament, considerându-se totul o fâsâială nepericuloasă. La fel ca aceea a gazelor de șist inexistente, apărate eroic de pungeșteni cu tulburelul nu doar în mână.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare